Te boldog vagy? Miért, mitől?
Mit értünk boldogság alatt?
Vannak boldog pillanataim, akár hosszan tartók is. Elmerülök a festésben, írásban, programozásban. És közben senki sem csesztet. Ennyi elég.
A boldogság értelmezés kérdése.
Az életemre visszatekintve sokszor voltak pillanatok, amikor boldog voltam még a nehézségeim ellenére is. Sőt, a nehéz pillanatokban voltak sokszor euforikus pillanatok, mert a nehézségek csak kontrasztot alkottak és amikor felszabadulás következett be, akkor az sokkal nagyobb erővel jött.
Ez nem csak a múltamban van így, hanem a jelenemben is : élvezem az életet a problémáim ellenére is, számomra olyanok a problémák, mint az edzőteremben a súlyok - az ember megrökönyödhet alattuk, vagy kinyomhatja azokat és fejlődhet, mindezt keményen, kitartóan és magabiztosan téve. Ezen a módon a boldogság nemcsak szakaszos, hanem folytonos.
Akinek definiálni kell a boldogságot ahhoz hogy válaszolni tudjon az nem boldog...
Amúgy igen én az vagyok :D teljes mértékben. Nincsenek egetrengető problémáim, szociális problémáim...Minden oké körülöttem :D és belül is azt hiszem :D Igazából régen nem voltam az. Az egyetlen dolog ami változott az a gondolkodásmódom és így boldog vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!