Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te boldog vagy? Miért, mitől?

Te boldog vagy? Miért, mitől?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit értünk boldogság alatt?

Vannak boldog pillanataim, akár hosszan tartók is. Elmerülök a festésben, írásban, programozásban. És közben senki sem csesztet. Ennyi elég.

2015. márc. 12. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

A boldogság értelmezés kérdése.

Az életemre visszatekintve sokszor voltak pillanatok, amikor boldog voltam még a nehézségeim ellenére is. Sőt, a nehéz pillanatokban voltak sokszor euforikus pillanatok, mert a nehézségek csak kontrasztot alkottak és amikor felszabadulás következett be, akkor az sokkal nagyobb erővel jött.

Ez nem csak a múltamban van így, hanem a jelenemben is : élvezem az életet a problémáim ellenére is, számomra olyanok a problémák, mint az edzőteremben a súlyok - az ember megrökönyödhet alattuk, vagy kinyomhatja azokat és fejlődhet, mindezt keményen, kitartóan és magabiztosan téve. Ezen a módon a boldogság nemcsak szakaszos, hanem folytonos.

2015. márc. 12. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Attól, hogy jól érzem magam mert megváltoztam. Sokkal jobb személy(iség) lettem, mint egy-két éve. Jól kezelem a helyzeteket, konfliktusokat, és az mindig boldogsággal tölt el. Meg amikor nagyon szép pillanatokról nosztalgiázok. Az majdnem olyan bodoggá tesz, mintha most történne, mert tudom, lehetséges. Olyan harmonikus érzés van bennem folyamatosan, mert rájöttem nagyon sok mindenre az emberi viselkedéssel/ viselkedésemmel kapcsolatban és így mindig tudom, mi a helyes. Ez pedig ahhoz vezet, hogy legtöbbször azt is teszem és így boldog leszek. Ezen kívül pedig az, hogy tudom, a jövőm "biztosítva van", mert tudom az útját-módját, hogy a nagybetűs életben hogyan lehessek majd el "kényelmesen". Megértem az embereket és nagyon kevés dolog tud felbosszantani, az se sokáig. Összességében elmondthatom, hogy pozitív személy vagyok, az életem is szerencsésen alakul már amennyit eddig alakult... :) 17/L
2015. márc. 12. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, mert amíg sóvárgok valami (vagyis inkább valaki) iránt, addig nem lehetek boldog.
2015. márc. 12. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Akinek definiálni kell a boldogságot ahhoz hogy válaszolni tudjon az nem boldog...

Amúgy igen én az vagyok :D teljes mértékben. Nincsenek egetrengető problémáim, szociális problémáim...Minden oké körülöttem :D és belül is azt hiszem :D Igazából régen nem voltam az. Az egyetlen dolog ami változott az a gondolkodásmódom és így boldog vagyok :D

2015. márc. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!