Miért van az, hogy egyszerre vagyok boldog, szomorú, mérges, ideges meg hasonlók? Nagyon idegesít.
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 19:20
2/9 A kérdező kommentje:
XDDDD hogyne
2015. febr. 1. 19:24
4/9 anonim válasza:
Szerelmes vagy. Nalam igy van ez:
-boldog vagyok mert ra gondolok
-szomoru mert atlagban nem vok egy "smile"
-merges mert sztem nem szerelmes belem
-ideges mert itthon egyfolytaban szekalnak
Remelem segitettem xd 😊
5/9 anonim válasza:
Esetleg állandóan frusztrált vagy?
6/9 anonim válasza:
Tini vagy. Ez a legjobb neked, nem baj ha ezt érzed. Addig örülj. Sajnos tinédzsernek és gondtalannak lenni múló állapot, szép lassan ezeket az érzéseket fel fogja váltani kilátástalanság/igazságtalanság érzése. A szomorú, mérges ideges természetesen megmarad mindig. A boldogság olyan távoli lesz, mintha nem is tudnád mi az. Biztonság szintúgy. Harmóniáról ne is álmodj... Reggeli rosszkedv, szar alak, kevés pénz, megbecsülés hiánya. Ez a felnőttkor. Ez magyarország. Ez a balkáni csicska élete, akárhová tántorog is ki... Nem az élet a szar csak te vagy csicska. Meg szerencsétlen, amiért nem burzsuj helyre dobott a gólya.
7/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz volt a legkedvesebb xd
2015. febr. 2. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!