Boldog vagy azzal az élettel amit kaptál?
Elégedett vagy magaddal,amit elértél?
Elégedett vagy a családoddal?
Mindenki válaszát szívesen várom.
Magammal nem vagyok elégedett, sokkal többre lennék képes de nagyon lusta vagyok és kevés az önbizalmam. A családommal megvagyok elégedve, van akivel nem de alapvetőén rendezett családi körülmények között nőttem fel, sosem hiányoltunk semmit. Vannak az életemBen olyan szép emlékek, élmények amikre viszont mindig nagyon szívesen gondolok vissza, ezeket nem veheti el semmi :)
21F
1, Félig igen, mert tudom, hogy lehetne rosszabb is.
2, Nem, de tudom, hogy kb. ennyire vagyok képes, még hogyha jobban belehúzok, akkor is.
3, Amit kaptam tőlük ahhoz, hogy az élők soraiban lehetek, azért hálás és elégedett vagyok. Viszont a szeretet, amit kölcsönösen adtunk egymásnak, azért nem vagyok elégedett.
"Elégedett vagy magaddal,amit elértél? "
Részben igen, mondjuk úgy 80%-ra
"Elégedett vagy a családoddal? "
nagy részével igen, sógornőmmel nem.
Köszi hogy őszintén válaszoltatok. :-)
Mások válasza is jöhet még.
magammal igen
családommal nem
boldog? nem. de nem cserélném el az életem senki máséra.
Boldog vagyok, nem változtatnék semmin.
Magammal többnyire elégedett vagyok, de pl úgy fél éve volt egy elég önbizalomhiányos időszakom, amin azóta szerencsére sikerült túllépnem.
A családommal elégedett vagyok, kivéve az apámmal, de jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!