Mi volt a leggázabb privát üzenet, amit itt kaptál a gyakorin?
Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 21:00
1/13 anonim válasza:
Valami csaj fizetni akart azért, hogy leoboázhasson.
2/13 anonim válasza:
Nem kaptam még gáz üzenetet, csak normálisat.
3/13 anonim válasza:
Amikor belinkeltem a [link] oldalt, és egy tinilány számon kérte rajtam, hogy miért küldözgetem az ő profilját mindenkinek :D.
4/13 anonim válasza:
Egy csaj akart tőlem képet kérni hogy lássa bedurranva a karjaimat.
5/13 anonim válasza:
Egy férfi feleségül akart venni és kérdezgetett,hogy hol lakok, és mondta az se baj ha csak 16 vagyok, nem feltétlenül házastársi kapcsolatra gondol akkor ha csak 16 vagyok...
6/13 anonim válasza:
Hogy szégyelljem magam, mert arra bezzeg jók voltak a rabszolgák, hogy a vagyonomat gyarapítsák, most meg hogy beszélek róluk (a Rabszolgasors című ezeréves sorozat volt a téma a kérdésben)
7/13 anonim válasza:
Pontosan idézem, "Szia. Szivesen leszopnam a pucadat...ferfi vagyok"
Úgy gondolta hogy ha 26 évesen szűz vagyok, akkor meleg is.
8/13 anonim válasza:
Valaki elküldött egy képet egy péniszről. :)
9/13 anonim válasza:
Kaptam egy képet egy farokról :D
10/13 anonim válasza:
hm..talán az, amikor valami Zseniális Teknőc vagy milyen nevű gyerek már kb 6-odszorra küldte el nekem különböző kérdések kapcsán egy olyan üzenetet, hogy -Szia, szűz vagy még? Csókolóztál már? Én imádok csókolózni.-nagyjából ennyi :D
Vagy egyszer kiírtam egy kérdés és épp siettem, úgyhogy nem írtam ki, hogy Valaki, csak hogy vki és valami unatkozó öregember külön írt üzenetet, hogy közölje velem, jelentette a kérdésemet, amiért nem írtam ki, hogy valaki. És kérdeztem tőle, hogy komolyan ennyire unatkozik, semmi dolga nincs? Érdekes, arra már nem válaszolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!