Mi volt a leggázabb privát üzenet, amit itt kaptál a gyakorin?
Kb egy éve volt egy kérdés, aminél a kérdező teljesen padlón volt. Elég komoly probléma volt, tehát nem ilyen "meghalt a kedvenc pokémonom" vagy "bennem van a világ fájdalma 11 évesen típusú. A legtöbben vigasztalták, de volt egy válaszoló aki valami iszonyat durvát írt neki.
Ekkor írtam neki privátot, hogy vegyen vissza magából, hogy képzeli, hogy egy padlón fekvő emberbe még belerúg, persze nem túl kedves szavakkal illettem őt.
Erre visszaírt, hogy ő azt csinál amit akar, szeret szemétkedni az emberekkel. És ő egy nagyon gazdag családból származó srác, rám is állította az embereit, hogy derítsék ki a címemet, aztán ha megtalálnak, annyira megveret, hogy kórházba kerülök. :D
A válaszban a várost és az utcát megadtam neki, hogy kicsit könnyebb dolga legyen, de eddig még nem értek ide az "emberei". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!