Ha a tudás fája előtt állnál és minden gyümölcs egy-egy válasz lenne egy adott fontos kérdésre az élettel kapcsolatosan, akkor mi az amire a legjobban szeretnéd tudni a választ? Csak EGY gyümölcsöt szakíthatsz! Miért pont azt választottad, amit?
Komolyan? Én azt hittem, le leszek majd hurrogva, mit filozofálgatok.
Köszönöm.
Este óta ezen gondolkodom, de nem jut eszembe semmi:( Habár... A céljaimra lennék kíváncsi. Mi célból vagyok itt? Miért születtem? Mik a kötelességeim? ilyesmi:)
Mik lesznek a jövő heti ötöslottó nyerőszámai.
Azt hiszem nem kell magyaráznom miért... :)
Más már nem nagyon hiányzik az életemből.
# 5
De mi van azzal a lehetőséggel, hogy az összeesküvés elmélet szerint elcsalják a lottózást? Vagyis te megkaphatod a nyerő számokat, de vannak tényezők amiket nem befolyásolhatsz. Ilyen pl más emberek tevékenysége. És ha valóban elcsalják, akkor te hiába tudod a számokat, ők azt megfogják változtatni.
Ha elcsalják a számokat, alapból nem tudna a tudás fája információval szolgálni.
Valahogy nekem nincsenek egyéb világrengető kérdéseim. Csak szeretnék boldogságban békességben éldegélni. Talán én a paradicsomból sem űzettem volna ki, mert nem szomjazom bármi áron a tudást. Jobb szeretek boldog tudatlanságban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!