Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen jó és/vagy rossz hírt...

Milyen jó és/vagy rossz hírt kaptál ma?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
eddig semmit
2014. ápr. 10. 16:08
 2/10 Ahol megállt az idő ***** válasza:
100%
Nem hírnek számít, de egy barátot találni kellemes érzés. :)
2014. ápr. 10. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Kiderült, hogy a Porsche Cayman amit akarok venni, nem 12 millió, hanem 17,4 millió az alapár, a kiegészítőkkel nem számítva..

(Mielőtt még megkapnám hogy egy újgazdag k.csög vagyok, hátnem vagyok az.. csak ez az egyik álmom, hogy legyen egy poschém.)

2014. ápr. 10. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz itthon a férjem a szülinapján :(
2014. ápr. 10. 16:37
 5/10 piriiiiii ***** válasza:
100%

Hát inkább csak jóhírt kaptam, illetve megismerkedtem egy fontos emberrel. Mármint számomra fontos emberrel. :)

Holnap nem írok történelemből dogát. Hehehe.

2014. ápr. 10. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Felmondtam a munkahelyemen, hogy buszvezető legyek. Felvettek, és olyan 8 napja oktatáson veszek részt. Jó sofőrnek tartom magam, és a többiekhez viszonyítva nem hiszem, hogy rosszul haladnék. Ennek ellenére ma az oktató azt mondta, hogy ha jövőhét szerdáig nem haladok akkor nem tudja, mi lesz ,hogy lesz.

Nem tartom fairnak, hogy mindössze 2 hét alatt akarnak profi buszvezetőt belőlem. Arról nem is beszélve, hogy mielőtt felvettek felmérték a vezetési tudásomat, és elfogadhatónak találták. Kezdek félni, hogy mi lesz ha nem engednek levizsgázni. Akkor feleslegesen mondtam fel.

2014. ápr. 10. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, bízz magadban, jó leszel!!
2014. ápr. 10. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

- Nem írtunk dolgozatot.

- Mehetek kirándulásra a másik osztállyal

- Beteg lett a tanár szóval a holnapi dolgozat is kilőve.

2014. ápr. 10. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vesznek fel pályakezdőt semmilyen gyárba a környékünkön, így mehetek szeptembertől tanulni szakmát. Hogy ez jó-e vagy se, még magam se döntöttem el. Legyen jó, mivel egész magas az ösztöndíj :)
2014. ápr. 10. 17:21
 10/10 anonim válasza:
Hmm.... rossz hir: holnap suli; jo hir: de pentek!
2014. ápr. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!