Hogyan érhetném el hogy kerekebb fenekem legyen?
Figyelt kérdés
Már 1 hete csinálok 100 kitörést, és 100 guggolást 2 kg súlyzóval. Látok változást, de még a fenekem nem olyan, mint szeretném. Lány vagyok.2018. szept. 16. 17:13
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor azt hiszem türelmes leszek.
2018. szept. 16. 18:27
12/17 anonim válasza:
ja most olvasom, h 1 hete noveltel az intenzitason, de mar 1 honapja edzel. rz mar eleg ido arra, h erdemi valtozas legyen, de azert latvanyosra ne szamits. illetve mivel gondolom most kezdtel el edzeni, az elso honapokba jobban fogsz fejlodni, mert hirtelen uj inger erte a tested. de ja, tukorben is lathato valtozas 3 honap minimum. nekem fiukent kellett ennyi, mikor kezdtem edzeni.
13/17 anonim válasza:
testépítés témakörben folyton felteszik ezt a kérdést. Nagyobb súlyon a testsúlyod kategóriájára gondolok, 50-60 kiló, persze nem kell ennyivel egyből, de hamar belejönnél.
14/17 A kérdező kommentje:
A testsúlyommal hogyan?
2018. szept. 16. 21:11
15/17 anonim válasza:
Legalább 2 hetente növelned kellene az ellenállást.A 2 kilós már most nem megfelelő,mert 100 ismétlést meg tudsz vele csinálni.Olyan súllyal kell végezned ha növekedést akarsz,hogy 10-15 ismétléssel ne menjen több egy sorozatban.Szóval legalább 20 kilóra kellene cserélned a 2 kilóst kezdésként,különben nem lesz eredmény.
16/17 A kérdező kommentje:
20 kg? Az nem sok? Én 53 kg vagyok.
2018. szept. 16. 22:45
17/17 anonim válasza:
Nem sok.Guggolás erőben nagyon gyorsan lehet fejlődni,mert nagyon erős izomcsoport mivel egész nap viszi a testedet és a testsúlynyi plusz súllyal való munka általában az alap,tehát nálad 50-55 kiló körül.Fél év alatt lazán elérnéd ha kb 2 hetente növelnéd 2.5-5 kilóval a terhelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!