Hogyan vegyem rá magamat arra, hogy valamit kezdjek a testemmel?
Mennyi idős vagy? Férfi? Nő?
Szerintem az otthoni torna nem biztos, hogy jó lesz neked. Én heti 4 edzésre megyek, de otthon alig-alig tudom magam rávenni a tornára... unalmas nekem, nincs olyan hangulata.
Próbálj ki több sportot, hátha megtetszik valamelyik. Pl. kerékpározás kinn a szabadban, természetben annyira jó, legszívesebben mindennap mennék. Túrázás szintén, akár egyedül, akár barátokkal.
Emellett járok crossfitre. Nagyon jó, pörgős, változatos, érdekes edzés.
Szóval találd meg azt a mozgásformát, amit szeretsz. Amit nem szeretsz, és unsz, arra persze, hogy nehezen veszed rá magad. Senki nem szeret szenvedni. (na jó, egy szűk réteg igen)
"Nem vagyok kövér, de cserébe viszonylag vékony vagyok a magasságom szerint."
Mi vaaan? Elobb fogalmazni tanulj meg magyarul, utana raersz a testeddel foglalkozni.
#2 Köszönöm az aggodalmadat. Cserébe:
1. Egy a-val írjuk a van szót,
2. Előbbre illik tenni vesszőket,
3. Utána egy magyar szó, de a utana-t nem ismerem, elmondanád?
4. Raersz. Ajánlom figyelmedbe a 2. pontot,
5. Megtanulok fogalmazni, de ígérd meg nekem, hogy nem cseréled fel a nyelvtani szerkezetett.
Rossz: Előbb fogalmazni tanulj meg magyarul...
Jó: Tanulj meg fogalmazni előbb.
(Igaz, hogy az utolsóval nagyobb gond nem volt, de nyelvtan ember. Ismered?)
Egyéb amit kihagytam?
#1 17 vagyok, Férfi.
Nem azért, de akkor válaszolsz, vagy csak az agyamat akarod felcseszni a marsig? (Mellesleg észrevettem, de nem lehet törölni.)
És ha itt tartunk. Mondat eleji első betű nagy í.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!