Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magamat...

Hogyan vegyem rá magamat arra, hogy valamit kezdjek a testemmel?

Figyelt kérdés
Karantén előtt se voltam éppen a legsportosabb alak. Nem vagyok kövér, de cserébe viszonylag vékony vagyok a magasságom szerint. Már próbálkoztam hasgyakorlatokat végezni otthon zenére, hogy könnyebben menjen, de nem maradt meg bennem a szúsz 1 hétig se. Mivel kelljen magamat honorálnom, hogy elkezdjek foglalkozni a testemmel?

2020. júl. 17. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy? Férfi? Nő?

Szerintem az otthoni torna nem biztos, hogy jó lesz neked. Én heti 4 edzésre megyek, de otthon alig-alig tudom magam rávenni a tornára... unalmas nekem, nincs olyan hangulata.

Próbálj ki több sportot, hátha megtetszik valamelyik. Pl. kerékpározás kinn a szabadban, természetben annyira jó, legszívesebben mindennap mennék. Túrázás szintén, akár egyedül, akár barátokkal.

Emellett járok crossfitre. Nagyon jó, pörgős, változatos, érdekes edzés.

Szóval találd meg azt a mozgásformát, amit szeretsz. Amit nem szeretsz, és unsz, arra persze, hogy nehezen veszed rá magad. Senki nem szeret szenvedni. (na jó, egy szűk réteg igen)

2020. júl. 17. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

"Nem vagyok kövér, de cserébe viszonylag vékony vagyok a magasságom szerint."

Mi vaaan? Elobb fogalmazni tanulj meg magyarul, utana raersz a testeddel foglalkozni.

2020. júl. 17. 09:32
 3/10 A kérdező kommentje:

#2 Köszönöm az aggodalmadat. Cserébe:

1. Egy a-val írjuk a van szót,

2. Előbbre illik tenni vesszőket,

3. Utána egy magyar szó, de a utana-t nem ismerem, elmondanád?

4. Raersz. Ajánlom figyelmedbe a 2. pontot,

5. Megtanulok fogalmazni, de ígérd meg nekem, hogy nem cseréled fel a nyelvtani szerkezetett.

Rossz: Előbb fogalmazni tanulj meg magyarul...

Jó: Tanulj meg fogalmazni előbb.

(Igaz, hogy az utolsóval nagyobb gond nem volt, de nyelvtan ember. Ismered?)

Egyéb amit kihagytam?

#1 17 vagyok, Férfi.

2020. júl. 17. 10:38
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem vesszőnek, hanem ékezetnek hívják, te szerencsétlen 😂😂😂
2020. júl. 17. 11:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Mondatvégi írás jel luxus, köcsögarc?
2020. júl. 17. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"írásjel" egy szó, okostojás. Jobban ne égesd le magad szerintem. :DDD
2020. júl. 17. 17:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem azért, de akkor válaszolsz, vagy csak az agyamat akarod felcseszni a marsig? (Mellesleg észrevettem, de nem lehet törölni.)

És ha itt tartunk. Mondat eleji első betű nagy í.

2020. júl. 17. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
"Mars" nagy kezdőbetű, mivel tulajdonnév, öcskös.
2020. júl. 17. 17:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Átgondoltam. Lehet, hogy egy ****kalap vagyok, de ilyen ötletet még nem láttál. Online, mindig csak azt látom, hogy összevesznek. Szóval béke?
2020. júl. 17. 17:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem hiszem el, hogy amíg ezt kierőltettem magamból, addig még egy utolsót belém rúgsz. (Külön van mielőtt írnád). Szóval?
2020. júl. 17. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!