Mit tudok kezdeni a testemmel egy jelentos fogtas utan?
Figyelt kérdés
115 kg voltam, mikor ugy hataroztam ez nem mehet igy tovabb. Ezert egy extrem es egeszsegtelen fogyokuraba kezdtem (sok mozgas es szinte semmi etel), igy lefogytam 50 kg-ot, nagyjabol 2 es fel 3 honap alatt. Ennek ugyan mar tobb eve, de meg mindig vannak nyomai egykori koversegemnek. Ferfi letemre van egy kis csocsom, illetve a hasam is megvan kisse ereszkedve. Hogyab tudom ezeket eltuntetnu es vegre ferfias testte formalni? Remelem nem csak mutetekkel lehetseges ez. A valaszokat elore is koszonom.2016. febr. 16. 15:19
1/5 anonim válasza:
Sajnos a bőrön csak műtét segíthet már, így ennyivel utólag.
Szedhetsz fel némi izmot, akkor a bőr egy részét kitöltöd vele, de teljesen nem fogod.
2/5 A kérdező kommentje:
Szoval csocsosen kell leelnem az eletem?
2016. febr. 16. 16:01
3/5 anonim válasza:
Nézd, te akartál gyorsan fogyni... bocs.
Ha izmosodsz, az izmod ki fogja tölteni a bőr egy részét. persze a teljeset nem, vagy csak 10-20 évnyi edzés után. Tehát jobb lesz.
Meg létezik bőrkorrekciós műtét, viszont akkor kb fél évig nincs edzés, csak lightosan.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt bizomt megszivtam... koszonom a korrekt valaszt. Megteszek azert amit tudok.
2016. febr. 16. 16:26
5/5 anonim válasza:
Ha ilyen hirtelenül fogytál le, akkor a lógó bőrön műtét tud segíteni. De én nem látom ilyen vészesen az esetet. Kezdjel egy normális étrendet, és kezdj el sportolni. Jó a konditerem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!