Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vannak akik gyúrnak és tojást...

Vannak akik gyúrnak és tojást isznak, de azt, hogy?

Figyelt kérdés
Csak simán beleütnek mondjuk 2 tojást egy pohárba és megisszák vagy felverik meg raknak bele még valamit?
2010. júl. 21. 18:10
1 2 3 4 5 6
 51/60 clint ***** válasza:

"És mellesleg g*i ronda vagyok tiszta fehérjés izom. Nem egy modell alkat egy 178 centis nokedli."

Ezt írja és benyom egy modellt képnek:D:D:D

Ejj de felpofoznám, a leggyávább csicska, arc nélkül pattog.

Mindenkivel normális vagyok, soha nem nézek le senkit, a teremben is segítek mindenkinek, de ezek az arcok kiborítanak hallod.

2010. júl. 24. 12:23
 52/60 anonim ***** válasza:

De tudod mit...

[link]

Így nézek ki, ennyi vagy. Nem vagyok kigyúrt nem vagyok szálkás de nem is pattogok itt!

2010. júl. 24. 12:23
 53/60 anonim ***** válasza:
illetve elnézést most igen :)
2010. júl. 24. 12:24
 54/60 clint ***** válasza:

nemgáz az. Kb nekem is ez a testalkatom volt, régen.

Mindkettőnknek széles a válla ami előny, de nehezen fejlődik a mellünk. Gondolom neked is.

2010. júl. 24. 12:29
 55/60 anonim ***** válasza:
Így van, bár meg kell jegyezni én nem hívom magam testépítőnek. Számomra nem fontos, hogy nagy darab legyek. Az én célom, hogy a világ összes sportágában helyt tudjak állni. Nem vagyok kigyúrt de az állóképességemet nem túl sokan múlják felül. Focinál is van aki profi és alig bír végigjátszani 1,5 órát én még 4 óra után vígan rohangálok fel alá, amikor a többiek már csak fekszenek. A másik a kerékpározás, imádom de nagyon sok energiát felemészt. Egyszer szeretnék majd profi versenykerékpáros lenni, méghozzá time trialos (kb 20-30 km tekernek csak de eszméletlen tempóban). Ehhez viszont meg kell találni az arany középutat, tehát megfelelő súlyban kell lenni de nem nagydarabnak. És úgy vagyok vele ezt a hetven akárhány kilót megpróbálom minél inkább tartani és minél szálkásabb szeretnék lenni. Tehát számomra a legfontosabb az állóképesség és a súlykontroll. Régen fogyás céljából kezdtem el gyúrni, még 3 éve. Eleinte össze vissza csináltam mindent aztán ráéreztem a dologra és rájöttem az igazi célomra. Futok, biciklizek, súlyzózók egyszóval minden mozgást végzek amit úgy gondolom, hogy számomra hasznos lehet. És nem utolsó sorban imádom! Megszállott lettem, lassan az edzés olyan számomra mint a szex.
2010. júl. 24. 12:41
 56/60 clint ***** válasza:

az igen. Én inkább a test miatt akartam edzeni, meg az erő miatt. Szimplán izmosabb lenni, amikor elkezdtem egy két év után a bicepszem nőtt de a mellem nem. Kb 3 évet szenteltem a fekvenyomásra, minél erősebb akartam lenni, és a feknyomás hozott egy kis mellizmot, meg sok erőt (persze nem tagadom szerek is voltak, de csak pár kúra tíz év alatt), aztán később megint sima izomnövelő edzés jött.

Én is sokáig más sportot is csináltam, pl feketeöves karatés vagyok, és a shaolin kung fut is majdnem 10 évig űztem.

De mostanság nem igazán érdekelnek, inkább csak a testépités és a munka.

2010. júl. 24. 13:16
 57/60 anonim ***** válasza:
Számomra teljesen ki vannak zárva a szerek. Több okból is, a leglényegesebb az hogy felesleges. 70 kilót bőven lehet tartani mindenféle kiegészítés/kúra nélkül. A kung fu nagyon jó lehetett, sokat gondolkodtam azon is de nem eltér az elképzeléseimtől. Ha egyszer küzdősportot kezdek el az a box lesz. Egyenlőre a kerékpározásban szeretném kamatoztatni magam. 19 éves leszek nem sokára tehát még van időm eldönteni pontosan mit is akarok, de fősuli mellett mindenképp elkezdek valamit :). És ismét fejet hajtok előtted elsősorban a testépítésben másodsorban a karatéban elért eredményeid miatt.
2010. júl. 24. 13:25
 58/60 anonim ***** válasza:
Viszont kicsit eltértünk a témától, az tuti, hogy ez a csávó (a kedves 37%-os válaszoló) nagyon kemény :D. Egy ideje elhallgatott :D
2010. júl. 24. 13:27
 59/60 clint ***** válasza:

kösz szépen, a karate sztem nem nagy dolog, egy 55 kgos csaj is ugyanakkor kapta a fekete övét:)

A calvin kleinos srác megadta magának az egérutat, azzal, hogy azt írta, hogy ez az utolsó levele. Tudta, hogy csak a hülye nem veszi észre, hogy kamu.

2010. júl. 24. 14:08
 60/60 anonim ***** válasza:
Jah, mindegy nem érdemes vele foglalkozni :)
2010. júl. 24. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!