Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vannak akik gyúrnak és tojást...

Vannak akik gyúrnak és tojást isznak, de azt, hogy?

Figyelt kérdés
Csak simán beleütnek mondjuk 2 tojást egy pohárba és megisszák vagy felverik meg raknak bele még valamit?
2010. júl. 21. 18:10
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
A viselkedésről:én általában higgadt vagyok.De amikor baromságot ír be és elkezd még hülyézni is akkor kicsit felkapom a vizet.
2010. júl. 22. 11:22
 22/60 clint ***** válasza:

konkrétan a szalmonellát én úgy tudom a tojás héjáról lehet elkapni. A tyúk-csirkeszartól:D De ennek kevés az esélye, hogy elkapod, én inkább az emésztés miatt tartom feleslegesnek nyersen fogyasztani.

De kis barátom én amúgy pesti vagyok, és inkább tápos vagyok mint egy szalonna-kolbászzabáló gumicsizmakandúr.

Nyugodtan egyet nyersen a tojást, menj ki a tyúkjaid talán már meg is tojtak:D

(semmi bajom a vidékiekkel, nagyapám is az, csak valahogy vissza kell szólni az arctalanul vagánykodóknak is:D)

2010. júl. 22. 14:25
 23/60 anonim ***** válasza:
A szalmonellával az a helyzet hogyha a héj beleesik a fogyasztani kívánt nyers tojásba...akkor van szívás.Ha meg megsütöd akkor nagy eséllyel kimúlnak a baktériumok.
2010. júl. 22. 14:28
 24/60 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy nyelv tanárt és ezzel nem nagyon szerzel csajt, Ha itt vered a a kis f*od. Ja és légyszi szopjátok már le egymást clint és hex-f*om mert nagyon csipítek egymást. Kis b*ik . Köszönöm a figyelmet kedves tápos pestiek.
2010. júl. 22. 22:45
 25/60 anonim ***** válasza:
anyád már megint kiengedett a ketrecedből?
2010. júl. 23. 08:23
 26/60 clint ***** válasza:

Jolvan, nem akartam beleszólni, de tudod mit? Gyere bazeg és szemtől szembe pampogj. Lehet a kapálástól és disznóvágástól keménynek érzed magad, de garantálom kapsz egy olyan sallert hogy egy hét múlva ébredsz fel.

Bár ahhoz fisi fosi vagy, hogy arccal dumálj.

2010. júl. 23. 16:17
 27/60 anonim ***** válasza:
Clint nyugi :), semmi értelme nincs ennek a civakodásnak... A kérdező megkapta a választ majd dönt, hogy akarja megenni azt a tojást! Még, hogy ha egy csajon kapnátok össze...
2010. júl. 23. 16:59
 28/60 anonim ***** válasza:
akkor is idegesítő kis mitugrász
2010. júl. 23. 17:03
 29/60 anonim ***** válasza:
Haxor elhiszem, hogy zavar de ne térjünk el a tárgytól a tojástól. De most már azért is utánaolvasok, hogy pontosan, hogy is jobb :)
2010. júl. 23. 17:08
 30/60 anonim ***** válasza:

akkor segítek

body.builderen kérdés:

Megtudnátok mondani,hogy 6 db nyers tojásfehérjében kb.hány gramm fehérje van?Tudom,hogy ez függ a nagyságtól.Közepes tojásról beszélek.Megköszönném a választ.Még azt is mondjátok meg,hogy káros-e ha nyersen fogyasztok napi 20 tojásfehérjét.Természetesen nem egyszerre hanem elosztva a nap alatt.

Válasz (2009. 03. 27.)

Kb 20 g lehet. Ne edd nyersen, mert:

- fertőzésveszélyes

- meg sem tudod emészteni rendesen, van benne egy avidin nevű enzim ami ezt gátolja, és ami a főzés során bomlik le

de ha annyit beírsz google-ba hogy nyers tojás kiad mindent.(tanyán nincs google?)

.

2010. júl. 23. 17:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!