Vannak akik gyúrnak és tojást isznak, de azt, hogy?
Figyelt kérdés
Csak simán beleütnek mondjuk 2 tojást egy pohárba és megisszák vagy felverik meg raknak bele még valamit?2010. júl. 21. 18:10
41/60 anonim válasza:
Értem :) majd ha egyszer nagyon unatkozom majd kijavítom :)
42/60 anonim válasza:
hát nem igazán vész josló a tested:D és közel se full izom. A vállaid egyáltatlán nem szállassak. Szóval inkább haggyuk.
a másik meg az, hogy nekem ez a az álltalád full zsír izom 9% os testzsírral párosul. És mellesleg g*i ronda vagyok tiszta fehérjés izom. Nem egy modell alkat egy 178 centis nokedli.
43/60 anonim válasza:
ha neked 9% os zsír dagadtnak számít akkor elöbb nézz magadra, Olyan vagy mint egy szét csapott tojás.
45/60 anonim válasza:
Tessék itt van de ezzel a képpel be zárnám a veszekedést. Mert egy ilyen csökött ember mint ő a vállamig se érne.
na és több kommentet ne mert l*om őket.
46/60 anonim válasza:
sokkal jobb alakom van mint neked jobb, ha te is be látod. Látam már nálam sok jobbat de az nem te vagy.
47/60 anonim válasza:
Tök profi vagy... tehát a calvin klein cég reklámarca vagy? gondolom akkor ez is te vagy: [link]
48/60 clint válasza:
na hát ez jó volt.
Calvin Klein, legalább ne azt mond, hogy baromi ronda full "fehérjés" izom vagy, amikor benyomsz egy 80 kgos kis alsógatyamodellt képnek:D
Na huzz el etetni a malacokat:D
49/60 anonim válasza:
Ez azért gáz... vállald már fel, hogy nézel ki... én is raktam már magamról képet, de tisztában vagyok a képességeimmel és ezért nem pattogok itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!