Még sosem voltam konditeremben, holnap megyek először, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a rendszer, vagy van-e valami szabály, vagy csak egyszerűen odamegyek egy futó géphez is elkezdek futni? :D2019. okt. 15. 19:15
1/29 anonim válasza:
Először részt kell venned egy beavatási szertartáson.
2/29 A kérdező kommentje:
Vagyis?
2019. okt. 15. 19:21
3/29 anonim válasza:
Az első csak szivatott 😀
Én is ma voltam először. Esetleg kérj meg egy barátot/baratnőt, hogy kísérjen el.
Vagy ha ez nem lehetséges úgyis boldogulsz egyedül. Először én is vártam, hogy a barátnőm megmondja mit csináljak...aztán már önállósodtam.
Csak ülj/ állj a gépre és kezdd el használni...ha bármi probléma van akkor kérhetsz segítséget.
4/29 A kérdező kommentje:
Koszi :D
2019. okt. 15. 20:09
5/29 anonim válasza:
Sok szabály van. Majd kitalasztalod. Nyilván te a hierarchia alján leszel. Szóval jobb ha meghúzod magad.
6/29 anonim válasza:
Gratulálok...valaki végre rászánja magát a változtatásra,erre itt húzzátok le az önbizalmát. Nyugi,nincs semmi beavatás meg hierarchia,hanem mindenki el van foglalva a saját edzésével.
7/29 anonim válasza:
Ja és a szabályokról annyi,hogy mindenképp vigyél törölközőt,mert nem illik izzadtan otthagyni a gépeket. Edzéstervekkel meg teli a net,találd meg számodra a legszimpatikusabbat.
8/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Gondolom ilyesmire számíthatok ott is, hasonló fogadtatásra. Nem baj, elszánt vagyok, megyek. 🙂
2019. okt. 16. 04:35
9/29 anonim válasza:
Ha kellően elszánt vagy akkor nem lesz baj a bekóstolással. Pont ezért szokás, hogy hamar kiderüljön ki való a terembe s ki nem...
10/29 anonim válasza:
Te is ezért lettél a főcsicska,ugye 45%-os?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!