Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » "Tömegnövelés-Nagy súllyal,...

"Tömegnövelés-Nagy súllyal, kevés ismétléssel! " Ez alatt mit értenek? 50 kilóval szériázok fekvenyomásban, viszonylag könnyen kinyomom, akkor lépjek 55re vagy 60ra és csökkentsem a szériát 8ra vagy 6ra? úgyanígy minden más izomcsoportra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:

VOlt egy topik ami majdnem teljesen összezavart ezzel kapcsolatban a közelmúltban:)

Mindig úgy igazísd a sorozatot hogy 6-8-at tudj végezni.Aztán fél-1 perc pihenő és megint mehet egy sorozat.Ezt 3-4 szer minden izommal.

2010. júl. 15. 19:10
 2/2 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Szerintem:

8-12 közötti ismétlésszámban edzz. Ha 12-nél több megy, akkor emelj a súlyon annyit, amennyivel 8-at tudsz csinálni. Ha mondjuk az első széria 9, a 2-3. 8, de a 4. csak 7, az okés. És ezzel addig menj fel, amíg nem megy vele a 12 db (4. szériára elég, ha csak 10 megy).

Izmonként 3-5 gyakorlat, tricepsz, bicepsz kb. 10-12 összszéria (külön-külön), mellre, hátra és vállra is elég 12-16 összszéria. Lábra is kb 10-12 széria, a vádligyakorlat lehet magasabb ismétlésszámú (bár arról fogalmam sincs, én nem vádlizok, nekem alapból Mr Olympia szintű (csak némi túlzással)).

Hasazás mehet minden edzésen, 3-szor amennyi megy, bemelegítésnek jó lesz.

2010. júl. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!