Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a vélemény a szabálysértési...

Mi a vélemény a szabálysértési tv szigorításáról lopásnál?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok h a jelenleg szabsértési kategóriába eső kisebb (20 ezer alatti) lopásokat ne pénzbüntetéssel büntessék, hanem azt is 1-2-3 napos börtönnel ..

Sztetek normálisak ezek ?

Annyi bolti szarka van, hogy nemtom ki az aki szabadon marad :)

Na meg ennyire azért tán mégse lehet drasztikusnak lenni, és minden szabsértésnek és bűncsleekménynek megvan a maga súlya, ne essünk túlzásokba sztem.

Nem azért mert én bolti szarka vagyok, de őszintén remélem, hogy semmi nem lesz az egészből.

2010. júl. 6. 09:45
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy azon az évi egy napon, azon a pár órán, amikor a melegek felvonulnak, az ajvékolókat rendszeresen kiviszi az szdsz kommandója lekötözve-beinjekciózva, és végignézetik velük a felvonulást? Ne gyertek azzal, hogy "látják a gyerekek" mert a tüntetők gyerekkel a nyakukban dobáltak pár éve, fent vannak a neten a képek. Nem kell vele foglalkozni, ha nem tetszik, ennyi. Én se nézem.
2010. júl. 7. 13:18
 52/54 anonim ***** válasza:
Igen és aki ott lakik, lehetőleg ne menjen haza, vagy csináljon egész napos programot. Vagy te úgy gondolod, hogy vidékről külön buszokat indítanak a melegeket dobálni akaró homofóboknak?
2010. júl. 7. 13:36
 53/54 A kérdező kommentje:

hát kedves utolsó, ezt se tartom kizártnak amit írsz, mióta itt gárda meg jobbik van

de tényleg nem értem ám egyébként kit zavar a 365 napból csak egyetlen egy ... hihetetlen

és mondjatok meg nekem még egy dolgot !

az összes ny-európai fővárosban szinte vasárnap volt és hajnalig tartó buli, utcabál stb volt az egész és külön kiemelték h sehol nem történt rendbontás

na ez tök jó., akkor megint mi magyarok nem tudunk ennyire vieslkedni vagy nálunk ennyire baromi alacsony az IQ szint, h mindenhol lezajlik normálisan, nálunk meg megy a kődobálás ?

mopndtam h én se értek egyet vele, de nem is megyek oda fújjogni meg követ dobálni

2010. júl. 7. 16:01
 54/54 A kérdező kommentje:

""Pedig van bennük közös pont. Például az hogy mindkettőnél a törvény a deviánsokat védi a normálisokkal szemben. """

oké, kérlek mutass nekem egyetlen olyan pszichológiai tanulmányt amely deviánsnak nevezi a homoszexualitást, és esküszöm elgondolkodok a dolgon ! na meg azt s eártana ha definiálnád mégis szted mi a normális, csak mert tudományosan erre képteenek, de te nyilván ezt is tudod, gondolom ....

2010. júl. 7. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!