Mi a vélemény a szabálysértési tv szigorításáról lopásnál?
Konkrétan arra gondolok h a jelenleg szabsértési kategóriába eső kisebb (20 ezer alatti) lopásokat ne pénzbüntetéssel büntessék, hanem azt is 1-2-3 napos börtönnel ..
Sztetek normálisak ezek ?
Annyi bolti szarka van, hogy nemtom ki az aki szabadon marad :)
Na meg ennyire azért tán mégse lehet drasztikusnak lenni, és minden szabsértésnek és bűncsleekménynek megvan a maga súlya, ne essünk túlzásokba sztem.
Nem azért mert én bolti szarka vagyok, de őszintén remélem, hogy semmi nem lesz az egészből.
hát kedves utolsó, ezt se tartom kizártnak amit írsz, mióta itt gárda meg jobbik van
de tényleg nem értem ám egyébként kit zavar a 365 napból csak egyetlen egy ... hihetetlen
és mondjatok meg nekem még egy dolgot !
az összes ny-európai fővárosban szinte vasárnap volt és hajnalig tartó buli, utcabál stb volt az egész és külön kiemelték h sehol nem történt rendbontás
na ez tök jó., akkor megint mi magyarok nem tudunk ennyire vieslkedni vagy nálunk ennyire baromi alacsony az IQ szint, h mindenhol lezajlik normálisan, nálunk meg megy a kődobálás ?
mopndtam h én se értek egyet vele, de nem is megyek oda fújjogni meg követ dobálni
""Pedig van bennük közös pont. Például az hogy mindkettőnél a törvény a deviánsokat védi a normálisokkal szemben. """
oké, kérlek mutass nekem egyetlen olyan pszichológiai tanulmányt amely deviánsnak nevezi a homoszexualitást, és esküszöm elgondolkodok a dolgon ! na meg azt s eártana ha definiálnád mégis szted mi a normális, csak mert tudományosan erre képteenek, de te nyilván ezt is tudod, gondolom ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!