Mi a vélemény a szabálysértési tv szigorításáról lopásnál?
Konkrétan arra gondolok h a jelenleg szabsértési kategóriába eső kisebb (20 ezer alatti) lopásokat ne pénzbüntetéssel büntessék, hanem azt is 1-2-3 napos börtönnel ..
Sztetek normálisak ezek ?
Annyi bolti szarka van, hogy nemtom ki az aki szabadon marad :)
Na meg ennyire azért tán mégse lehet drasztikusnak lenni, és minden szabsértésnek és bűncsleekménynek megvan a maga súlya, ne essünk túlzásokba sztem.
Nem azért mert én bolti szarka vagyok, de őszintén remélem, hogy semmi nem lesz az egészből.
"na úgyhogy kotyvalék, ne is haragudj."
Hát pont ezt mondom a liberalizmus egy kotyvalék.
Olyan utópia mint a szocializmus volt.
"na igen, de ennek a bosszantásnak az igényét valami kohozza belőlük, nem ? "
Az hozza ki az igényt, hogy az emberek többsége abnormálisnak tartja a homoszexualitást, ezzel csak az a gond hogy AZ IS!
heyyyyyyyyyyyyyyyy
azért legyél már észnél ....
ne akarj egy klassz meleg srácot egy down-syndromáshoz hasonlítani, bizonyára meglepődnél h a környezetedben is mennyi meleg van csak ha ennyire zárt vagy, akkor az más kérdés h az életben nem tudod ezt meg
figyelj, én is hetero vagyok, csak semmi bajom velük, sőt azt képzeld el, még meleg haverom is van, de nem értem miért lenne ő más, hid del, két egyetemi diplomája van, tök értelmes és mellesleg a lányok bálványa típusú sportoló srác
most akkor hogy is van ez? nem lehet h beléd szorult egy kis homofóbia ?
na én továbbra is azt mondom csak h olvasgass egy kis tudományt, hátha ragad rád valami, mert a homosexualitás már nagyon régóta nem számít semmilyen rendellenességnek
most itt elkanyarodtunk elég szépen, de ezzel engem annyira fel lehet húzni h el se hiszed, és feltehetően te is úgy dumálsz minden zöldésget h nem is ismersz meleget, ahogy a többség ... bár mai fiatalabb generációknál már jobb a helyzet mivel nem számít nagy durranásnak és fel merik vállalni, így aztán már középiskolában is szinte kizárt h valakinek ne lenne 1-2 meleg évfolyamtársa stb
hát az élet tudod színesebb annál ahogyan azt elképzeled sztem, sé most tök furcsa h én mondom ezt, de annyira ki szoktam akadni ezen h ne haragudj, de én mindig megvédem őket, pedig leszbi se vagyok
"Sztem a legtöbb embernek elege van a homofób és rasszista kártya előhúzásából."
Hát ezzel nem vagy egyedül. Én is eléggé unom hogyha vkinek nem tetszenek a bandába verődve raboló bűnözők, késelős gyilkosok és szigorúbb fellépést sürget ellenük miközben kiderül hogy akik ezt csinálják mit agyj isten roma származásúak akkor az rasszista. Ráadásul az elkövetőnek soha nincs származása mindig csak "fiatalok, gyerekek," halálra vertek, csicskáztattak, kiraboltak stb. vkit. Így persze nincs "cigánybűnözés". De ha mondjuk a rendőr megvert 1 embert akiről kiderül hogy történetesen roma származású akkor az áldozatnak mindjárt lesz etnikuma is a médiában.
Ha pedig a melegfelvonulás nem tetszik akkor homofób vagy. Ez teljesen egyértelmű. Faxa liberális gondolodásmód.
na de ne mossuk már össze a cigányrablásokat a melegkérdéssel ... ez elég nagy tudatlanságra vall, hiábna állítod h nem !
ewgyébként meg elárulom neked, h a melegek nagyobb réásze semmi pénmzért nem menne ki az idióta felvonulásra és még csak nem is hord piros tangát, sőt elég sok férfiasabb mint azt sok hetero srácról el lehetne mondani
úgyhogy nagyon nem értek egyet, ne haragudj, nem vagy benne a témában sztem, de nagyon nem
"na de ne mossuk már össze a cigányrablásokat a melegkérdéssel ... ez elég nagy tudatlanságra vall, hiábna állítod h nem !"
Pedig van bennük közös pont. Például az hogy mindkettőnél a törvény a deviánsokat védi a normálisokkal szemben.
"egyébként meg elárulom neked, h a melegek nagyobb réásze semmi pénmzért nem menne ki az idióta felvonulásra és még csak nem is hord piros tangát, sőt elég sok férfiasabb mint azt sok hetero srácról el lehetne mondani
úgyhogy nagyon nem értek egyet, ne haragudj, nem vagy benne a témában sztem, de nagyon nem"
Hál'isten nem :)
Viszont te tényleg nagyon sokat tudhatsz a melegekről. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!