Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire tolerálod a másságot?

Mennyire tolerálod a másságot?

Figyelt kérdés
én semennyire
2010. júl. 2. 13:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

diszkriminál téged a halál. majd ha nem különcködsz, akkor tuti nem fog belédkötni senki sem.

mellesleg fogadd el, hogy az emberek nem fogadják el, h azonos neműek csókolózzanak előttük, ennyi. Attól, mert esetleg a világ 5%-a imád szart enni, attól még nem lesz kötelező nekünk elfogadni és nézni.

2010. júl. 2. 15:38
 32/38 anonim ***** válasza:
Kit izgat, hogy langyi-e valaki, amíg nem kell a "színvonalas nemi életüket" végignéznie egy gyereknek, egy konzervatív embernek, egy heteroszexuálisnak, stb. Minek kell a homokfelvonulás? Heterofelvonulás mikor lesz? Ja, mi nem riszáljuk megunkat végig az Andrássy úton megbotránkoztatva 5-600, vagy akár több ezer embert?! Gondolkodjunk már. Engem addig nem érdekel, ha valaki homokos, amíg nem az én seggemre pályázik, vagy végig kell néznem, ahogy vonaglanak. Ez örök téma lesz.
2010. júl. 2. 15:46
 33/38 anonim ***** válasza:
68%

Teljes mértékben tolerálom a másságot.

Sajnos a magukat "valakinek" valló embereket nem ismerik azt a szót, hogy tolerancia.

Persze, hogy könnyebb belerúgni a másikba, persze, hogy könnyebb belekötni a kisebbségbe, csak azért, mert más.

És az ilyen embereknek nem jutott még eszébe az, hogy ha ő született volna homoszexuálisnak, milyen érzés lenne, ha kapná a folytonos lenézéseket és ítélkezést?

Egyébként nemrég olvastam, már van "hetero pride" is, szóval nem csak a melegek "büszkélkedhetnek" ezentúl.

Liberális vagyok és pacifista, így - nem meglepő - ellenzem a rasszista megnyilvánulásokat. Sokan elítélik, ugyanakkor egyenjogúság van ilyen téren is.

Még ha nehezebben is, de egy meleg csaj vagy pasi is lehet jó munkaerő, szerezhet diplomát s ezáltal lehet orvos és gyógyíthat meg embereket. Ha egy meleg ellenes súlyos beteg lenne, és megmentené az életét egy orvos, akiről később kiderülne, hogy homoszexuális, mit tenne? Erre kíváncsi lennék.

A nemi hovatartozás mindenkinek a saját "problémája" és ne keverjük bele az oktatásba stb. Ugyanojan jogokkal rendelkeznek, mint heteroszexuális társaik, kivétel, hogy nem házasodhatnak még nálunk és nem adoptálhatnak gyereket.

Azonban tény, előítéletes a világ, nincs kéznyújtás, nincs tolerancia, annál inkább rasszizmus, és folytonos vádaskodás. Előítélet mindig volt és mindig is lesz, akármit teszünk.

Pedig sokkal inkább arra kéne törekednünk, hogy összefogjunk, nemtől, vallástól, nemi hovatartozástól, bőrszíntől független. Csak sajnos ilyen soha nem lesz.

Talán egy más világban, ahol nem lesznek különbségek :)

2010. júl. 2. 20:17
 34/38 anonim válasza:
75%

Csak a kérdést olvastam el a válaszokat nem, szóval így olvassátok:D

Én nem vagyok homoszexuális, sőt van egy barátom is. Én nagyon gyűlölöm azokat, akik undorító, gusztustalan szavakkal illetik a másságot. Csak bele kell gondolni, hogy mennyire szörnyű érzés az, ha van egy párod akit a legjobban szeretsz, és még csak meg sem foghatod a kezét, vagy nem adhatsz csak egy puszit az arcára, ha elköszöntök, mert a következő utcában megverhetnek téged. A heteró emberek egész nap ott smárolgatnak a buszon/plázában és mindenki csak azt mondja "Jaj de édesek együtt nem?"

Csak el kell gondolkozni, az mindegy milyen a szexuális irányultsága az embernek, mindegyikből van jó és rossz. Ez mindenhol így van. Remélem egy nap valamikor elfogadottabb lesz a világban a másság ( és értem most mindenre, ami "más", ugyanis a "hétköznapi" emberek egyből lenézően/sajnálóan beszélnek azokról, akik csak egy kicsit is különböznek)

15/L

2010. júl. 3. 01:07
 35/38 anonim ***** válasza:
49%

a "másság" egy degeneráció, egy egyszerű evolúciós zsákutca, ami sehová nem vezet.

Igen, nagyon édes ha két ellenkező nemű van együtt, az viszont nem véletlenül kelt vissszataszító érzést ha két fiú puszilj meg egymást. -.-

vmelyik előzőnek: méghogy nem divat b.zisnak lenni? akkor vegyél meg egy Bravo-t, egy 13-at, és a többi tini szennylapról már ne is beszéljünk.

2010. júl. 3. 11:21
 36/38 anonim ***** válasza:

A melegeket tolerálom, bár sajnálom, hogy most már nem lehet azt írni, hogy: meleg baráti üdvözlettel... Nekik is meg van a helyük a világban.

A melegfelvonulásokat nem szeretem. Már a polgárpukkasztásra mennek rá az ünneplés helyett.

2010. júl. 5. 22:13
 37/38 anonim ***** válasza:
A más szót pedig ne sajátítsák ki! Illetlenség a többi kisebbséggel szemben.
2010. júl. 7. 18:36
 38/38 anonim válasza:
Én meleg létemre nem tolerálom a b*zikat és nem reklámozom magam. De az általánosításnál nincsen rosszabb vélemény!
2011. jún. 21. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!