"Mi nem nácik és fasiszták vagyunk, én szociál-nacionalista vagyok és hungarista, akinek ez nem tetszik, az keressen magának másik hazát, ha meg magyar ember, akkor fogadja el ezt a fajta másságot"?
Mi a véleményed erről a kijelentésről? Nem emlékeztet ez a szöveg egy mostani pártra?
P for Petronius! P, mint provokáció.
Nem emlékeztet semmilyen pártra, te viszont emlékeztetsz engem a tömeg közé állandóan beszivárgó provokáló senkiháziakra.
Ha egy személyes megjegyzést még megengedsz így a végére: csuklóból lőném tarkón az ilyet(olyat).
Nos hát én ez a faszi engem egy h.ülyére emlékeztet, aki még egy saját logót sem tud kitalálni az agymenéséhez.
Amúgy te is egy ilyen lehetsz kedves kérdező, csak a másik oldalról.
Petronius
Ez marha Szabó Albert egy Ausztráliában élö logós volt akinek büdös volt a munka. Nem csinált mást Ausztráliában csak lopta a napot. Munkája csak immel ámmal volt. Egyszercsak úgy érezte, hogy eljött az ö ideje és majd kavarja kiscit a trágyát Magyarorszagon. Összeszedett pár alkalmatlan gyíkot és masirozosdit játszott velük Budapesten. Pontosan ugyan olyan alkalmatlan lúzereket amilyen ö volt. Amikor kifujt az egész akkor visszatakarodott Ausztráliába napotlopni.
Öcsém, a naptáradban melyik évet írják? Az MNSZ már mióta nem létezik...ahogy Szabó Albi is már mióta nincs idehaza....OMG
Őt a jobboldaliak többsége is utálja.
Mellesleg ettől független ez a mondat egy korrekten megfogalmazott és igaz kijelentés. Rávilágít arra, hogy a nagy toleranciában is vannak olyanok, akiket nem fogadnak el. Nem abszurdum? "Megesszük az utolsó kannibált...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!