Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire tolerálod a másságot?

Mennyire tolerálod a másságot?

Figyelt kérdés
én semennyire
2010. júl. 2. 13:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
58%

"Meleg egy családi fészek, a baráti üdvözlés, vagy egy bögre tea. A ßuzi az ßuzi."

Tévedés az ember is meleg. Mind vére miatt, és szexualitása miatt is. Ha ennyire meg akarod tartani a "meleg" szó jelentését, akkor legyünk igazságosak: a magyar nyelvben a "b*zi" nem létezett, a német "buzerant" szóból jött. Ergo, nem magyar szó. Te nem b*zizol, mi nem melegezünk.

Csak az a baj, hogy olyan ostoba vagy, hogy inkább b*zizol tovább.

2010. júl. 2. 14:48
 22/38 anonim ***** válasza:
75%-os! Te most miről akarsz meggyőzni minket? Arról, hogy hűdejó homo-nak lenni? Elmondtad a véleményedet, azóta vitázol. Nem győzöl meg egy homofóbot, ahogy ő se győz meg téged arról, hogy ne legyél b_zi.
2010. júl. 2. 14:49
 23/38 anonim ***** válasza:
46%

Éppen szélmalom harcot vívok. Arról beszélek, hogy egyszrűen semmi okotok gyűlölni, de ti mégis megteszitek, mert ostobák vagytok. Ez nem propaganda. Persze, jó melegnek lenni, de nem biztatok rá senkit. Hiába is enném, mert a szexualitás nem választható. ÉS egy minimális tiszteletet kérnék. Nem vagyok b*zi. Meleg vagyok.

És kiváncsi lennék, miért törölte egy kedves cenzor az egyik (vagy eddigre talán összes) kommentemet?

2010. júl. 2. 14:52
 24/38 A kérdező kommentje:
hülyén hangzik, és gondolom eléggé hihetelen, de nem akartam veszekedést:S ne haragudjatok!
2010. júl. 2. 14:59
 25/38 anonim ***** válasza:
38%

"Ha ennyire meg akarod tartani a "meleg" szó jelentését, akkor legyünk igazságosak: a magyar nyelvben a "b*zi" nem létezett, a német "buzerant" szóból jött. Ergo, nem magyar szó. Te nem b*zizol, mi nem melegezünk."

Kérlek akkor ajánlj fel egy rövid és velős magyar kifejezést a ßuzi helyett, amit használni lehet, és nincs egyéb jelentése.

Egyébként nem ez lenne az egyetlen szó, amit a történelem során át vettünk más nyelvekből, szóval ne a származásán lovagolj!

"Ezt hívják intoleránsnak. Csak elhiteted magaddal valamiért, hogy te egy toleráns ember vagy. De miért? Nem tűnsz olyan embernek, aki nagyon toleráns akarna lenni."

Ennél toleránsabb nem akarok lenni. Szerintem pedig az intoleráns, aki sehol a világon nem képes megtűrni másokat. Szóval igen a ßuzikkal szemben intoleráns vagyok, másokkal szemben nem.

2010. júl. 2. 15:04
 26/38 anonim ***** válasza:
Látom a trollkodás még mindig megy, a kérdést reportoltam, mert látszik, hogy szándékosan kelti a balhét a kérdező.
2010. júl. 2. 15:18
 27/38 anonim ***** válasza:

"Te csak egy szánalmas hülye vagy, már ne is haragudj. Ezt is mutatja, hogy még egy cseppnyi tiszteletet sem vagy képes mutatni egy ember felé."

Ó én nagyon sok ember felé mutatok tiszteletet. Akik megérdemlik. Te viszont csak egy szánalmas hülye vagy, aki a homoszexuálisoknak kampányol és nem veszi észre, hogy pont a magadfajta miatt intoleránsak velük szemben.

2010. júl. 2. 15:20
 28/38 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj, itt írkáltátok, hogy gusztustalan, gyűlöltök minket, stb. Ha rád mondanád ezeket, megvédenéd magadat és a társaidat. Én is ugyanezt teszem. Csak ez fáj nektek valamiért.

Én az ostobaságotokat és a gyűlöleteteket próbálom eloszlatni, de látom nem megy.

2010. júl. 2. 15:23
 29/38 anonim ***** válasza:
53%
Ja, és ebből is látszik, hogy diszkrimináltok minket melegeket, de nektek ez természetes...
2010. júl. 2. 15:24
 30/38 anonim ***** válasza:
89%

"De a képességeknek igen. És ha egy csoport fokozottan képes értéket teremteni, az valószínűleg a génjeivel jöhetett, és az nem más, mint az evolúció egy kis lépése. "

újra elmondom te nagyon okos ember, a művészetnek semmi köze az evolúcióhoz. Az evolóció többnyire biológia, kémia. Nem azért fog kifejlődni az emberekben valami biológiai dolog mert van egy meleg aki szobrászkodik.

az evolúció egyik alappillére az, hogy az erős megmarad a gyenge elesik. Aki más az szintén, mivel hátráltatja a többit, zavart kelt.

Tény, hogy bizonyos dolgokat felük kell írni a természet törvényeiben, pl bármennyire az lenne a természetes és a legcélravezetőbb, nem támogatom, hogy a nyomorék és gyenge csecsemőket vessük le a sziklákról. Nem támogatom, hogy az időseket hagyjuk el egy kor után amikor nem tudnak dolgozni, stb. Tehát elismerem, vagy inkább egyetértek a természet törvényeinek felülírásával némely esetekben.

"De a képességeknek igen. És ha egy csoport fokozottan képes értéket teremteni, az valószínűleg a génjeivel jöhetett, és az nem más, mint az evolúció egy kis lépése. "

a pózolás és undorító kinézet meg ruhák már egy adalékdolog. Alapból kérdem, hogy miért kell felvonulnia valakinek, ha ők azt akarják, hogy egyenlőképpen kezeljék őket? Ha bele tudnátok olvadni a többi ember közé, akkor senki sem bántana titeket.

Áruld el nekem, hogy hogyan lehet egy meleget diszkriminálni, ha nem kelt feltűnést? hm? szerinted mi nem vagyunk toleránsak, mert nem fogadunk el egy bizonyos viselkedést tőletek. De had kérdezzem meg, hogy ti a kisebbség mennyire vagytok toleránsak a többséggel szemben? Ha ti ránk erőszakoljátok, hogy fogadjuk el a különc viselkedéseteket, akkor miben vagytok ti jobbak?

kérlek sorold fel, hogy mik azok a jogok amik minket heterókat megilletnek, de titeket melegeket nem!

az, hogy a családod kitagad az egyedi szoc probléma, nekem ahhoz semmi közöm, arról én nem tehetek. Én sem bsztatlak téged azért mert nekem rossz kapcsolatom volt valamelyik szülőmmel.

"Szép is lenne, ha így lenne. Amúgy meg elég nehéz definiálni az átlagembert. "

krvakönnyű. Az átlagember a leggyakrabban előforduló. azaz a többség, ennyi.

2010. júl. 2. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!