Van olyan (keresztény) vallás, amely nem ítéli el a másságot?
1:23 elég nagy hülyeséget írtál.
A buddhizmus lényege, hogy elérd a nirvanát, amihez viszont bármilyen szexuális vágyat meg kell szüntetned. (ugye a teljes vágytalanság elérése szükséges ehhez)
Ami ilyet elfogad, az nem keresztény vallás, hanem valami liberális &@°%^^#...
Olvasd el ezt a cikket:
1:23
Nem írtam hülyeséget,mert elítélni nem ítélik el,csak aki buddhista szerzetes,az nem sexel,de nem foglalkoznak ilyen kérdéssel alapból,mint másság,mert nekik tök mindegy.
keresztény vallásról nem tudok, meg lehet köze sincs a vallásról, de azt hiszem a national geographic csatornán a Tabu műsorban volt érdekes riport a talán "transszexuálisokról"
Albániát mondták, hogy ott egy nő, ha szabad akart lenni, férfiként élt. Úgy vislekedett, és olyan ruhákat hordott. Kocsmázhatott, befogadták a férfiak közzé
Indiában külön nemet alkotnak, nők, férfiak és a harmadik nem....
Talán Idiában próbálj szétnézni, hátha van valami vallásuk...
Szia!
A másságot maga a Biblia ítéli el, és a Biblia mint tudjuk a kereszténység alapja. Én úgy gondolom, hogy aki komolyan veszi a Bibliát, az nem fogja elfogadni a homoszexualítást...
Üdv. Péter
Most Istent akarod megtalálni, vagy csak egy olyan közösséget ahol elfogadnak? A biblia elég egyértelműen elítéli ezeket a cselekedeteket, de az embereket nem. Jézus: Nem azért jöttem, hogy kárhoztassam a világot, hanem, hogy a világ megtartassék általam.
Viszont azt is mondta, hogy nem a törvényt eltörölni jött, hanem, hogy betöltse, tehát a törvény még áll.
Én hiszek Istenben, és hiszem (már volt is rá nem egy példa), hogy Ő meg tudja változtatni az ember "zavarait" ha az a személy is akarja. Tudom, hogy nem könnyű, én is hasonló cipőben járok... de ne hidd el, hogy Istent nem érdekli milyen vagy. Ő tökéletes jövőt tervezett neked is, de ahhoz el kell Őt fogadnod, és akkor segíteni fog neked. De ha ragaszkodsz a másságodhoz, és nem is akarsz megváltozni, hanem inkább a bűnt választod helyette... Tehát szabad akaratod van! Te döntesz! Ha akarod Ő meg tud változtatni. Ha akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!