Csak én érzem úgy, hogy a vallás kategóriának inkább a keresztény vallás kategória nevet kéne viselnie?
Én nem próbáltam megtéríteni senkit se. Pl amikor arra a kérdésre válaszoltam,hogy "Te a biblia szerint élsz?" a negatív válaszomat kitörölték.
Vagy amikor arra a kérdésre válaszoltam, hogy "Elmeséled hogyan tértél meg?" azt is kitörölték, pedig 1 szó sem volt a kérdésben arról, hogy kereszténynek hogy tértem meg.
Szóval akkor sem értem, hogy mér törlik ki a válaszaimat, ha azok nem egyeznek meg a keresztény világnézettel.
Nekem pedig a kérdésemet jelentették... pedig SEMMI kivetnivaló nem volt benne, csak érdeklődtem két nem keresztény vallási irányzat hasonlósága/különbsége iránt.
Semmi provokáció nem volt benne. Mégis.
A kérdés nem jó. A vallás kategóriájának nem lehet keresztény jelzőt adni, mert vallás nagyon sok létezik.
Aki hívő, igyekszik a vallással kapcsolatban jó kérdést feltenni (bár ez elvárható minden más témában is), nota bene: van olyan is, amire hívőként nem kérdezünk (mert az a hit lényegéhez tartozik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!