Csak én érzem úgy, hogy a vallás kategóriának inkább a keresztény vallás kategória nevet kéne viselnie?
Megnéztem ezt az oldalt amit belinkeltél, és őszintén szólva örülök neki hogy törlik, mert ez rettenetes. Sose gondoltál még arra hogy a sátán valóban a Hazugság Atyja? Az a személyes hatalom amit ezen a világon biztosít nektek, nagyon sokba kerül.
Én láttam már olyat aki megkötözöttségből megszabadult, és hidd el, nem úgy nézett ki mint aki szenved. Pont hogy előtte szenvedett.
A megtérésemkor én is éreztem hogy a gonosz nem akar elengedni. Szerencsére nem tehetett semmit, ugyanis Isten erősebb. És azóta sokkal boldogabb vagyok.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:09
Szerintem az ilyenek miatt tette fel a kérdést.
Kedves Kérdező!
Rengeteg olyan választ olvashatsz ezeken az oldalakon, amelyeket nem hívő, vagy nem keresztény válaszadók adtak. Hogy Nálad miért olyan magas a törlések aránya? Ki tudja? Lehet, hogy Isten keze van ebben is?
Megnéztem a linkedet. Nagyon tetszett a tudás fájáról szóló cikk. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy a Sátán az apróságokban rejti el a hazugságait. Gondolom, Te is olvastad a Bibliának azon részét, amelyik erről szól. Ha nem, javaslom, tedd meg! Már csak azért is, mert akkor észreveszed, hogy a Bibliában nincs szó almáról!! És így az egész további, erre alapozott logika megdőlt.
manju
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!