Miért nem fogadják el az emberek, a másságot? Normális válaszokat légyszi!
Én úgy gondolom, hogy a szerelem nem csak fiú-lány között alakulhat ki. Ez egy érzés, bele lehet szeretni egy másik nő/férfi lelkébe. Sokan mégsem fogadjákel, ssőt elítélik, lenézik megalázzák, azokat akik felvállalják. Aki ilyen felfogáson van, attól kérdezném leginkább az indokot, hogymiér?!
(egy 21éves lány, aki 3éve van szintén lánnyal, és nem a nőt szeretem benne, hanem az embert/lelketamit képvisel)
Én, nem ellenzem, nem is ítélem el, de mivel hetero vagyok, egyszerűen csak nem értem...vagyis inkább csak nem tudom elképzelni, azt az érzést.De nem ítélem el!
Szerintem mások is így vannak vele, hogy nem értik, és sokan , amit nem értenek, furcsa nekik, azt nem szeretik, elíétlik, kifigurázzák, stb. Sajnos ilyen természetű az emberek többsége.Nem elég toleránsak.
Amúgy én már csókolóztam lánnyal, többel is, többször, de részegen, buliban, és szórakozásból.Néha el is gondokodtam rajta, hogy most akkor biszex hajlamaim vannak? DE nem hiszem, mert csak a férfiak érdekelnek, úgy értem egy nő nem izgat fel, nem tudnék beleszeretni.
JA. egyszer, 2 barátnőmmel a zuhanyalatt(szintén részegen buli után), több is volt csóknál...De nem jelentett számomra semmi. Jó volt...de nem vágyom rá,nem kívánom, csak a kiváncsiság hajtott.Ennyi.Ezért nem értem, hogy monjuk egy leszbi nő sohasem vágyik egy férfira?és egy homo férfi sohasem vágyik egy nőre testileg?
Bocs, hogy eltértem kicsit a kérdésedtől, de engem meg pont az érem másik oldala érdekel.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez a homoszexualitás, inkább lelkileg dől el, vagy kémiailag is is uyganúgy működik a dolog, mint a hetero pároknál?
20/L
Nekem semmi bajom a mássággal, csupán azzal a magamutogatási kényszerrel, ami a melegfelvonulásokon nyilvánul meg.
Szerintem ezzel pont az ellenkező hatást érik el. Mert a "többiek" nem biztos, hogy kíváncsiak erre hétvégén Budapest egyik patinás főutcáján. Egy olyan felvonulásra, amire az adófizetők pénzéből nagyon sokat áldoznak (útlezárás, kordonok, rendőrök, takarítás, helikopterek stb), mert direkt hergelik a szélsőjobbos csoportokat, akik randalíroznak.
Szóval nekem nincs bajom a mássággal, amíg mindenki kulturált körülmények között éli meg, nem úgy, hogy a seggét rázza fényes nappal Budapest közepén!
Azért is kérdezem, mert volt egy barátnőm, aki leszbenek vallotta magát, és egyszer csak összejött egy sráccal, és rájött, hogy a "kukit" is szereti. Úgyhogy mostmár, biszex.
Nem értem, akkor ez hol dől el igazán lélekben, agyban, vagy pusztán a nemi vágy?
Mert más az, (mint), hogy kipróbálja valaki, akár többször is...meg más az, amit érez,hogy kikhez vonzódik igazán???
Bocsi mégegyszer, hogy a kérdésedre, kérdésekkel válaszoltam, de negem ezek a dolgok érdekelnek, szeretném megérteni, mi zajlódik le egy homoszexuális ember agyában. :)
köszönöm a válaszokat:)
akkor nem csak én gondolodom így, ahogy sokan írtátok.
Sajnos tőlem is/tölünk is elfordult pár "barát"... és sokan traktálnak minket azzal,hogy de ez így nem jó keress magadak férfit. És nem értik meg, hogy nekem/nekünk ez így most jó, és nem divatból van, mert szeretemtényleg,és nem pár hónapos kis kalandról van szó. Csak rosszul esik, hogy a saját környezetemből vannak akik ezért elfordultak tölünk :( hisz attl, h lánnyal vagyo nem változtam meg, ugyanaz vagyok,, mint aki voltam.
22:04-eslánynak:
nem tudom más, hogy van ezzel, de én most nem hiányolok pasit. Az elején igen kb úgy 3hónapig... fura volt, hogy megszerettem így egy lányt, és "harcoltam" ez ellen. Aztán rájöttem fölösleges, mert az érzésekt nem lehet becsapni.
Azért, mert vannak olyan emberek, akik mindig utálnak valakit.
Ha nem a melegeket, akkor a zsidókat, cigányokat, mindegy.
Buták, frusztráltak, primitívek.
Nem kell velük törődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!