Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon és Olaszországban miért kezelik ilyen rosszul a másságot?
Az a probléma szerintem, hogy az emberek hiába tanulnak 8 éven át törit, semmi sem jut el az agyukig belőle.
Hiába tanulták a világháborút, hogy egyszer már megtörtént a katasztrófa egyszerúen legyintenek és azt mondják "ááá ez más!" pedig ugyanaz: azt állítják van egy alsóbbrendű embercsoport a melegek, akiket ki kell irtani, hogy ne terjesszék a kórságot. gusztustalan.
Úgy tudom, hogy Németországban a háború után ezt elég jól feldolgozták és átbeszélték ezt a kérdést a nyilvános fórumokon, a sajtóban. Így az emberekbe tényleg beleivódott, hogy ilyen nem történhet újra és toleránsan elfogadják. Viszont Magyarországon sose volt ilyesfajta nagy visszhangja a dolognak, nálunk nem is volt olyan egyértelmű, hiszen nem mi voltunk a "Fő" bűnös nemzet. Viszont szerintem nagyon is fontos lett volna, hiszen mi is rengeteg zsidót és meleget és cigányt adtunk ki az országunkból. De mivel ez a "kollektív megbánás, átbezsélés" nem történt meg nincs benne a közhangulatban. Akik nem élték át azoknak nem is jut eszükbe,hogy ez veszélyes lehet.
málna
A választ Te magad adtad meg: ez egy magánügy. Mi a p.csának kell ezt fennhangon hirdetni? Engem nem érdekel, hogy zárt ajtók mögött melyik férfi kiben turkászol, csak ne akarják már még a képembe is dörgölni, mekkora jó dolog.
Németország egy nagyobbrészt protestáns ország, ahol a tolerancia kérdése jó ötszáz éve ott lebeg a lebegőben, míg a katolikus Magyar- és Olaszországban inkább a katolikus értékrend maradt meg.
Nem érdekelnek a homoszexuálisok, csak ne akarják, hogy együtt mosolyogjak velük, miközben színes-szagos menetben hirdetik a földi boldogságukat.
A szexualitás mindenkinek a magánügye. Nem kell reklámozni. Otthon a négy fal között, vagy a saját klubjukban csináljanak amit akarnak. De ne a körúton csinálják a fesztivált, és ne harsogják tele a médiát azzal, hogy mennyire el vannak nyomva.
A német példával nem értek egyet. A 2.VH után Németországban jelentősen lecsökkent a homoszexuálisok aránya a teljes népességhez viszonyítva, a náci intézkedések nyomán. Ezáltal a meleg kérdés is veszített jelentőségéből. Azóta viszont kitermelődött egy új generáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!