Kötelességem-e beengedni a szomszédot hogy szépítse a háza oldalát?
Alapjáraton megtenném, de nem vagyok otthon.
Augusztus 31-én jövök haza. A szomszédom pedig Aug 06-7-8.-án szeretne átjönni hogy csinálja.
Megmondtam neki hogy ezért Angliából nem repülök vissza (csak ha fizeti), és nem is postázok el neki a kulcsról egy másolatot.
Eddig nem voltunk rosszba, egyszer régen már átjött ilyesmiért, beengedtem, megcsinálta amit akart pár óra alatt és elköszönt, akkor nem volt gond, de most hogy megtudta már a feljelentéssel is dobálózott, mert hogy ezt előírja a törvény, hogy be kell engedni.
Mellesleg én még azt is mondtam neki hogy átmászhat, csak ha nem tud vissza, akkor sem repülök haza :D
Tehát: Mi lesz ha nem jövök haza Aug31-ig, és csak utána tudom átengedni?
#20 vagyok
ÁLLJ MÁR KI MAGADÉRT!
" A te fajtád szokta jelentgetni a szomszédait"
Tévedsz. Az én fajtám az aki 20 éve melletted lakik, de lehet hogy még nevét sem tudod, és akitől bármikor KÉRHETSZ! segítséget. Ha tudok, segítek. De én is az vagyok, akinek ne akard megmondani hogy mit csinálhat mit nem, vagy hogy mi a kötelessége, mert a képedre mászik!
#25...
Pláne fenyegetni! Azt kihívásnak veszem!
"még nevét sem tudod, és akitől bármikor KÉRHETSZ! segítséget. "
Én tőled kérnék utoljára segítséget.
"Én tőled kérnék utoljára segítséget."
Ha ez a véleményed, akkor valószínűleg jól is teszed.
"bemutatkozni se hajladó. "
Miért is kellene? Mi közöm hozzá? Akarok tőle valami?
Majd ha akarok valamit, bemutatkozom.
Ha akar valami, bemutatkozik.
Mi nem világos ezen?
És miért kellene nekem először?
TE, barátom, tipikusan az a fajta vagy aki imád a másik dolgával foglalkozni,aztán lázad ha beleszalad egy pofonba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!