Kötelességem-e beengedni a szomszédot hogy szépítse a háza oldalát?
Alapjáraton megtenném, de nem vagyok otthon.
Augusztus 31-én jövök haza. A szomszédom pedig Aug 06-7-8.-án szeretne átjönni hogy csinálja.
Megmondtam neki hogy ezért Angliából nem repülök vissza (csak ha fizeti), és nem is postázok el neki a kulcsról egy másolatot.
Eddig nem voltunk rosszba, egyszer régen már átjött ilyesmiért, beengedtem, megcsinálta amit akart pár óra alatt és elköszönt, akkor nem volt gond, de most hogy megtudta már a feljelentéssel is dobálózott, mert hogy ezt előírja a törvény, hogy be kell engedni.
Mellesleg én még azt is mondtam neki hogy átmászhat, csak ha nem tud vissza, akkor sem repülök haza :D
Tehát: Mi lesz ha nem jövök haza Aug31-ig, és csak utána tudom átengedni?
Szomszéd vagy kivárja vagy keritést ugrik😂
A feljelentgetése meg tök mindegy,mire valaki kézbe venné az ügyet,ön már otthon lesz,szomszéd megoldja amit akar és annyi!
Postázz te kulcsot basszus országokon át :D
Úgy hogy pont oda ahol nyílik, a mellette lévő házba megy. (Mellesleg a posta se 1ft ajánlottan, elsőbbségivel)
Úgy van hogy a lakásba nyílik az ajtó, onnan lehet kimenni az udvarba. A lakásomba ne menjen be még a szomszéd se :D
#7 vagyok.
Nem részletezem hogy miért, de én biztos vagyok benne hogy nem vagy köteles! Majd esetleg ha visz magával hatósági tanút!
#7 #8-nak.
Hallottál már ipari alpinistáról? A kutyát nem érdekli hogy az neki mennyibe kerül!
#7 vagyok.
Túl nagy a pofája ahhoz képest hogy szívességet kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!