Huboldka kérdése:
Mi a teendő olyan esetben ha rendőrök a szomszédot keresik, de ő már elköltözött . Hivatalos papirt lógattak. Fényképet is mutattak. Ismerősöm facebookon . Szóljak neki hogy keresik? Ti szólnátok?
Figyelt kérdés
nem akarok túlságosan belebonyolódni de mi van ha nem tudja hogy keresik és nem követett el semmit csak valami hülye felejentette2017. febr. 21. 21:44
2/15 A kérdező kommentje:
köszi , kifejtenéd esetleg csak hogy tisztába legyek miért ne
2017. febr. 21. 22:09
3/15 anonim válasza:
hát azért ne, mert ha valami jó nagy rosszaságot csinált és te szólsz neki, erre ő megpattan, akkor rád verik, hogy bűnsegéd vagy
4/15 A kérdező kommentje:
értem köszi rendben . ez igaz
2017. febr. 21. 22:14
5/15 anonim válasza:
Szerintem ettől nem leszel bűnsegéd. Gondolom nem te vagy az egyetlen ismerőse facen. Írj neki lehet csak tanúként hívatják,vagy bármi. Legalább nem lesz bűntudatod,hogy nem szóltál neki. Én biztos szólnék ha jó viszonyom lenne az illetővel. Akkor lennél bűnsegéd,ha tudnád hol van és nem mondanád el egy kihallgatáson. Azért,mert értesíted arról,hogy keresték a rendőrök semmi bajod nem lesz.
6/15 A kérdező kommentje:
természetesen nem én vagyok az egyetlen ismerőse . Tanúként nem hiszem már mint azért keresik , fényképpel együtt mutatták , nem tudtam mi van a papírra írva amit a rendőr mutatot mert gyorsan elvette. Szerintem valami stiklije van a nőnek mert múlt héten egy pasi nagyon dörömbölt nála és beszélni akart vele .
2017. febr. 22. 00:35
7/15 A kérdező kommentje:
gyakran nem vette át a levelet , mikor kiadta a lakását kb. fél éve is párszor én szóltam neki a leveliért jöjjön csodálkozott mikor eljött érte és vagy 20 levele volt
2017. febr. 22. 00:37
8/15 A kérdező kommentje:
szóval furcsa az egész
2017. febr. 22. 00:37
9/15 anonim válasza:
Én nem avatkoznék bele.
A rendőrségnek nyilván meg van az oka arra,hogy keresse,és nyilván a jogi eszközeik is ahhoz,hogy egy ilyen helyzetet kezelni tudjanak.
Te ebbe nem hiányzol.
10/15 A kérdező kommentje:
felvették az adataimat . Lehetséges hogy esetleg hivatalosan is beidézhetnek tanúnak kihallgatásra ?
2017. febr. 22. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!