Ha élettársam elköltözött e hónapban lehet valamit tenni, hogy már következő hónapban fizesse a gyerektartást?
Párom elvesztette a munkáját, nekem pedig itt maradt a két kicsi, ő pedig hazaköltözött a szüleihez. Egyelőre nem nagyon tudok vele normálisan beszélni, azt mondja Ő nem akarja a családot fenntartani meg hasonlók, mert valamiből neki is élnie kell. Én pedig meg vagyok a kicsikkel lőve, a fizetésem nem hiszem, hogy elég mindannyiunk eltartására. A válópert a következő héten beadom, de lehetséges, hogy még a következő hónapban már határozat szülessen a gyerektartásról és annak kötelező fizetéséről?
Köszönöm a válaszaitokat.
Hat, igy beszelni a gyerekeidrol ,hogy megvagy veluk love...
Feljelentest kell tenni a birosagon, ugyved nelkul kicsit nehez lesz es sok idobe telik minden, a lenyeg az, hogy a parodat kotelezni fogja az allam, hogy valamennyi penzt igyis-ugyis befizessen, ha nem viszik utcasepronek, kukasnak, es abbol amit keres fogja fizetni a gyermektartast, utolagosan is visszalehet kerni a penzt, amit az allam automatikusan atiranyit, tolle, neked. Ez elhuzodhat jo par honapig!
Mennyi az a fizetes, amibol nem tudtok megelni?
a meg vagyok lővét, úgy értettem, hogy patthelyzetben vagyok a fenntartással :(
Én a munkahelyemen nettó 100.000 körül keresek, de a kicsik után jár a családi pótlék is.
Szóval kb 130-140 egyedül. De a lakásra elmegy ennek több mint a fele, rezsivel mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!