Ti elítélitek azt, ha valaki pedofil, de kizárólag olyan képeket birtokol, amiken pucér gyerekek vannak, olyat nem amin gyerekeket erőszakolnak? Ilyenért büntetnétek valakit?
"Az, hogy valakinek van pár ártatlan kép a gépén a saját gyerekéről, a többi családi kép mellett, nyilván nem téma.
Viszont amikor pedofil és ezeket gyűjti(mert a kérdésben erről van szó), az igen is szánalmas és még szép, hogy büntetik.
Leírtuk már, hogy miért is és nem érdekelnek az idióta, agyhalott példáid, mert pont azt szemléltetik, hogy lövésed nincs semmiről és nem is akarod megérteni, bár nem is tudod, mert pedofil vagy."
Na, miért is? Idéznéd azt a választ, ahol leírtátok?
Személyeskedni azt tudsz, de azt már nem tudod logikus érvekkel elmagyarázni, amit korábban kérdeztem (kérdeztünk), hogy konkrétan kinek és hogyan árt azzal egy pedofil, ha facebookon megnézi és esetleg le is tölti egy tök ismeretlen gyerek strandolós fotóját. Gondolom, ha el tudnád magyarázni, már rég megtetted volna, hiszen már túl vagyunk a 10. oldalon is.
Ez az egész ugyanolyan, mint a homofóbia. Senki nem képes egy értelmes magyarázatot adni arra, hogy kinek árt két azonos nemű ember azzal, ha szeretik egymást, de azért utáljuk őket, mert csak. (Még egyszer hangsúlyozom, a kérdésben nem azokról a pedofilokról van szó, akik gyerekeket zaklatnak a neten vagy élőben, ezt egyáltalán nem támogatom sem én, sem - szerintem - a többi válaszoló, hanem azokról, akik otthon egyedül, csendben képeket nézegetnek úgy, hogy senki nem is tud róla. A kettő teljesen más téma.)
# 94/95 Időpont tegnapelőtt 21:24
A pedofília az orvostudomány jelenlegi állása szerint pszichés zavar.
A homoszexualitás meg nem.
na igen csak sajnos a pszichiátria bohóckodásait nem igazán lehet komolyan venni. ugye ezek gondolnak egyet, összeülnek aztán szavaznak arról h holnaptól X és Y dolog mégse legyen betegségnek minősítve stb (volt erre nem egy példa).
hát sztem nem pszichés zavar az, hanem inkább született, genetikai dolog lehet ez a vonzódás, de persze ezt vszínű sose fogjuk megtudni igazából, max elméletek születhetnek folyamatosan.
azután meg az a másik ha a melegség nem betegség, akkor miért találni még ma is pszichiátert, aki (persze a szülők jó pénzéért) képes "kezelni" a gyereket akár elektroschockkal is és durva gyógyszerekkel is, hátha megváltozik, aztán persze csak jobban tönkre vágja az életét, na de ... pont erre mondom h mégis mit várjunk ezektől? nem hiszem h el lehetne fogadni túl hiteles véleményként az éppen aktuális álláspontjukat, amivel meg aztán ők maguk is sokszor szembe mennek.
Azért találni olyan pszichiátert aki melegeket akar "gyógyítani" mert vagy egy elvakultan vallásos barom- amellett hogy szakmai nulla.- vagy szimplán kihasználja a hülye szülőket, és leakaszt róluk egy nagy rakás pénzt. Amúgy meg ne emlegessük már együtt a homoszexualitást meg a pedofíliát. A gyerekek elleni
nemi erőszak, meg az hogy két ember közös beleegyezéssel szexel, ku.rvára nem ugyanaz.
"saját magának árt. mert lecsukják s mint írtam a sitten a rabok már egyáltalán nem fognak mérlegelni hogy árt e ő valakinek, vagy sem."
Áruld már el, hogyan csukják le, ha ki se derül a dolog, mert otthon csinálja egyedül a négy fal között?
Amúgy ha már ott tartunk, hogy erőszak vagy nem, van olyan eset is, hogy egy kiskorú saját akaratából fekszik le egy felnőttel és lehet, hogy még nincs olyan korban, hogy felelősségteljes döntést tudjon hozni, viszont egyáltalán nem rossz élményként éli meg a dolgot (lásd nagyon "szerelmes" kislányok, akik 12-13 évesen nemi életet élnek, mert ők már annyira "érettek"). Ez lehet, hogy bűncselekmény, de nemi erőszaknak semmiképp nem nevezném.
Meg most a válaszokat olvasva felmerült bennem még egy dolog. Mi van, ha valaki nem pedofil, de facebookozik és szembejönnek vele valahol ilyen gyerekstrandolós fotók. Ugye írta itt valaki, hogyha azt a számítógép tárolja, az már bűncselekmény. Na most én felnőtt ember vagyok, és mivel anyukaként több gyerek-szülő facebok csoportban benne vagyok, rendszeresen szoktam ilyen jellegű tartalommal találkozni. El tudom képzelni, hogy a gépem automatikusan lementett több ilyen fotót is. Szóval ezek szerint ha most a hatóságok átvizsgálnák a gépemet, mennék én is börtönbe pedofil képek birtoklása miatt? Vagy ez hogy működik?
# 99/99 Időpont 08-17 20:01
Vizsgálják a kontextust. Nem teljesen hülyék ülnek már a rendőrségi IT területen sem. Legalábbis nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!