Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha válás után kiderülnek...

Ha válás után kiderülnek ilyen dolgok, a per alatt kell fizetni?

Figyelt kérdés

Páromnak van 2 kisfia (ikrek), most az ex anyósa elszólta magát, hogy nem is biztos, hogy az ő gyerekei.

100 ezer forintot fizet a 2 gyerek után egy hónapban, plusz a kiadások nagy részét ( ugyan csak 4 évesek de az anyjuk minden drága hülyeségre hordja őket) mi álljuk. Párom kérte az exet, hogy csináltassanak DNStesztet, nem ment bele természetesen, most pereskedünk. Ha kiderül, hogy nem az ő gyerekei akkor ugye nem kell tovább fizetnie a paromnak, de amit eddig kifizettünk anyukának, az kuka?

Jön a közös baba és van 2 gyerekem nekem is, szóval lenne helye annak a pénznek.

2017. júl. 15. 22:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Inkabb a jog temakorben kerdezd, ez nem annyira gyerekvallalas...

Zarojeles megjegyzes: a te ket gyerekednek nulla koze van ahhoz a penzhez, akkor is, ha vissza kell az exnek fizetnie, nem is tudom, hogy jon ide...

2017. júl. 15. 22:48
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Hogy szólta el magát az anyós? Meg egy dns teszthez minek kell pereskedni?
2017. júl. 15. 22:55
 3/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy, hogy volt, hogy én fizettem ki ezt a pénzt amikor a páromnak kb ennyi volt a havi össz jövedelme (cégalapítás eleje). Pont nyaralás előtt álltunk, tehát kb a saját gyerekeim elől vettem el a pénzt ezek szerint valószínű idegen gyerekek miatt. És ez nem csak egy hónapban volt így. Sokszor fizettem nekik ezt azt. Amivel nincs is gond. Csak én keresek mondjuk 300 ezret és nem szégyellek bemenni egy turkálóba es onnan venni a gyerekeimnek es magunknak ezt azt addig anyuka csak a 3-4-5 + ezres polóka, ruhákat adja rájuk,meg persze ő is ilyenekbe jár, 0 keresettel. Mert hiába járnak a gyerekek már 2 éve oviba ő még mindig otthon ülés kb mi tartjuk meg az a pár tízezer amit az állaptól kap és kalap, kabát.
2017. júl. 15. 22:59
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
"Hogy szólta el magát az anyós?" Hogy hogy? hát nem volt betapasztva a szája. De ha az EX anyósa szólta el magát az az Párja anyja, nem? Akárhogy is ez a jogászok öröme lesz.
2017. júl. 15. 23:00
 5/19 A kérdező kommentje:

Ex anyós, tehat anyuka anyja.

Az apaság vélelmének megdöntese miatt kell a per, de nem okítani akarok, ha nem tudsz valamit ne offolj írd ki kerdésként.

2017. júl. 15. 23:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
hát furcsa, hogy "elszólta magát", mert az anya anyja miért akar a lányának rosszat? nem kell okítani senkit, elég tanulságos ez a történet önmagában - átkérjük a jogi témakörbe?
2017. júl. 15. 23:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

oké, akkor nem kérem!

(van egy "válás" témakör is, de maradjon, ha itt látod jónak)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas

2017. júl. 15. 23:48
 8/19 anonim válasza:
85%
Bocs, nem valasz a kerdesre, de akkor le is mondana teljesen az eddig gyerekeinek velt gyerekekrol? Mennyit eltek egyutt, mennyit talalkoznak?
2017. júl. 15. 23:52
 9/19 anonim válasza:
Már bocs...de ha mégis a saját gyerekei, akkor is...ha az anyjuk élhetetlen/lusta, akkor a 100000 Ft-n felül (ami gondolom a megállapított gyerektartás...jó sok amúgy) minek fizettek bármit is?
2017. júl. 16. 00:06
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem a megállapított gyerektartás, csak ők ketten beszélték meg. Több mint egy éve élnek külön. Kb heti 1 vagy 2 hetente 2 napot vannak itt.

De mióta anyunak van új párja, aki szintén nem dolgozik csak közmunkán (50 ezer Ft) azóta ezt sem nagyon akarja anyu. Mondván nálunk rosszat tanulnak... Nem tudom mire gondol, a munkára, hogy nem szabad verekedni? Hogy az asztalnál eszünk mint az emberek?

2017. júl. 16. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!