Ha válás után kiderülnek ilyen dolgok, a per alatt kell fizetni?
Páromnak van 2 kisfia (ikrek), most az ex anyósa elszólta magát, hogy nem is biztos, hogy az ő gyerekei.
100 ezer forintot fizet a 2 gyerek után egy hónapban, plusz a kiadások nagy részét ( ugyan csak 4 évesek de az anyjuk minden drága hülyeségre hordja őket) mi álljuk. Párom kérte az exet, hogy csináltassanak DNStesztet, nem ment bele természetesen, most pereskedünk. Ha kiderül, hogy nem az ő gyerekei akkor ugye nem kell tovább fizetnie a paromnak, de amit eddig kifizettünk anyukának, az kuka?
Jön a közös baba és van 2 gyerekem nekem is, szóval lenne helye annak a pénznek.
Inkabb a jog temakorben kerdezd, ez nem annyira gyerekvallalas...
Zarojeles megjegyzes: a te ket gyerekednek nulla koze van ahhoz a penzhez, akkor is, ha vissza kell az exnek fizetnie, nem is tudom, hogy jon ide...
Ex anyós, tehat anyuka anyja.
Az apaság vélelmének megdöntese miatt kell a per, de nem okítani akarok, ha nem tudsz valamit ne offolj írd ki kerdésként.
oké, akkor nem kérem!
(van egy "válás" témakör is, de maradjon, ha itt látod jónak)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas
Nem a megállapított gyerektartás, csak ők ketten beszélték meg. Több mint egy éve élnek külön. Kb heti 1 vagy 2 hetente 2 napot vannak itt.
De mióta anyunak van új párja, aki szintén nem dolgozik csak közmunkán (50 ezer Ft) azóta ezt sem nagyon akarja anyu. Mondván nálunk rosszat tanulnak... Nem tudom mire gondol, a munkára, hogy nem szabad verekedni? Hogy az asztalnál eszünk mint az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!