Ha válás után kiderülnek ilyen dolgok, a per alatt kell fizetni?
Páromnak van 2 kisfia (ikrek), most az ex anyósa elszólta magát, hogy nem is biztos, hogy az ő gyerekei.
100 ezer forintot fizet a 2 gyerek után egy hónapban, plusz a kiadások nagy részét ( ugyan csak 4 évesek de az anyjuk minden drága hülyeségre hordja őket) mi álljuk. Párom kérte az exet, hogy csináltassanak DNStesztet, nem ment bele természetesen, most pereskedünk. Ha kiderül, hogy nem az ő gyerekei akkor ugye nem kell tovább fizetnie a paromnak, de amit eddig kifizettünk anyukának, az kuka?
Jön a közös baba és van 2 gyerekem nekem is, szóval lenne helye annak a pénznek.
Wooww
Mègis milyen kontextusban sikeredett a volt anyósnak ezt elköpni??
El se tudom kèpzelni!
Előbb talán várd már meg a dns teszt eredmènyèt ès utána okoskodj a pènzen!
Szerintem nincs akkora szerencsétek hogy nem ő az apa. Nagyon ritka esetben fordul ez elő, szerintem az anyós meg vagy szenilis vagy csak ezzel akart odaszúrni az apukának jó anyóshoz illően.
Amúgy értem én hogy egy felelőtlen, munkakerülő, gonosz nő az ex, de ugye tudod hogy a párod egyszer őt választotta? Erről viszont nem a nő tehet.
A párom el akarta vinni őket és az anyós vigyázott rájuk, és akkor mondta, szó szerint "te nagyon h*lye, még most sem látod, hogy nem a Tieid? Nezz mar rajuk".
Aztán ahogy ez lenni szokott, a páromnak eszébe jutottak kimaradozások, furcsa susmus a szules korul stb...
Aztán ment anyukához, aki nem ment bele a DNS tesztbe, pedig tudjátok mennyi az, 1 perc a mintavétel.
Akár mi is derül ki nem fogunk ennyit fizetni. Bíróság elé megyünk, hogy legyen egy konkrét láthatás.
Ja ami még szép, hogy a párom házában élnek és még mi fizetünk mindig.
Arra is gondolt, hogy ha az ő gyerekei akkor a nevükre iratja a házat és az bőven fedezi a gyerektartást (nem 10 millás ház).
hát én ezt nem is értem...tehát összegezzük:
van a párod, akinek az előző kapcsolatából van 2 gyereke, de az exanyósa vagy odaszúrásból vagy idiótaságból beszól valamit tehát lehet nem is az övé a két gyerek, de sajátjaiként nevelte egy ideig.
Semmilyen bírósági papír nincsen, de ti 100 rugót fizettek havonta annak a családnak egyéni megállapodás szerint.
Tekintettel arra, hogy a fenti sztoriból kifolyólag nem vagytok valami jóban az előzőekkel, akkor mi a francért fizet a párod 100 rugót havonta ezeknek ha semmi nem kötelezi őt?? Azért ez erős...a dns tesztbe meg ha nem megy bele egyértelmű a választ, azt meg kierőszakolni tudtommal nem lehet csak bizonyos bírósági eseteknél dönthetnek úgy, hogy akkor legyen. De gondoljunk bele: áll a párod a bíróságon az ex asszonnyal és aszodnja a bíró: soroljanak fel olyan dolgokat amik bizonyítékként felhozhatók arra nézve hogy a kölök nem az övé. És akkor minimum 10 ember előtt erről beszélni, és meggyőzni a bírát hogy dns tesztet kérjen...én nem vagyok jogász de ez roppant kellemetlen lehet. Próbáljátok megbeszélni, vagy kinyalni valami előnyt a saját érdeketekben.
"soroljanak fel olyan dolgokat " - hát 10-szer károgta az anyós, hogy nem az övé(mármint az apáé), hanem az övé(mármint az anyósé) sajnos könnyen lehet, hogy nem úgy értette, hogy nem a párod nemzé, hanem hogy elhagyta őket, anyja és ő pedig ellene neveli -> "nem az övé"
Szegény gyerekek! Emberek! Térjetek észhez!
Van egy így úgy kikerekedett sztori, ami gyerekek jövőjéről szól végül is. És mi mondjunk tanácsot az ügyvédetek helyett, vagy ha ő mondott, ti nem aszerint jártatok el bármi ok miatt. Félinformációk alapján mondott javaslat rendkívül veszélyes. De még ha jó is, el tudtok járni, el akartok járni aszerint?
Ha nekem van egy elvált feleségem, vannak természetesnek vélt gyerekeim, és kétség merülne fel az eddig utódnak hitt gyermekek körül, elsőrendű feladatomnak tekinteném az anyjukkal ezt tisztázni. Mellébeszélés kizárt. Ha elzárkózást tapasztalok, azonnal a gyámhatósághoz megyek tisztázandó: gyors ügyintézést kérek a gyerekek, a pénzem, és a nyugalom érdekében. Ha nem kapom meg, ügyvédi irodában letétbe helyezem a gyerektartás összegét, és nem fizetek, a bíróságon azzal érvelek, hogy nincs joga a huzavonával a gyerekek életesélyeit rontani (bárkiké). És mindent megtennék a gyors lezáráshoz. De ez az én mentalitásom szerint történik, más ember a sajátjához igazodva teljesen másképp csinálhatja.
Ezért összesen egy javaslatot tehetek felelősséggel. Ne gyanúsítgass senkit, hanem határozottan sürgesd a mielőbbi megoldást, lezárást. Éppen elég tortúra ez szegény gyerekeknek, különösen, ha kiderül, akit eddig apjuknak hittek, nem az. Életeket törhet egy ilyen helyzet ketté. Félek a körültekintés gondosságát illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!