Apasági tesztet tudok csináltatni a feleségem beleegyezése és tudta nélkül? Jogilag hogy van?
Figyelt kérdés
Most itt elmondom őszintén, az a helyzet, hogy a 3 éves kislányomnak szerintem nem én vagyok a biológiai apja, és ez nem hagy nyugodni hetek-hónapok óta.
Ha például titokban, álmában levágok egy kis hajtincset, az elég egy DNS teszthez? Vagy nyálminta kell? És így meg is csinálja ezt egy labor, vagy ennek így van jogi akadálya?
Volt/van valaki hasonló helyzetben?
Köszönöm előre a válaszokat
2017. márc. 9. 22:05
21/22 anonim válasza:
Azt hiszem Olaszországban volt egy genetikai felmérés és kiderült, hogy minden hatodik kisgyerek kakukkfióka.
22/22 anonim válasza:
Nyálminta kell hozzá. Az a legfontosabb. Ha megvan az eredmény és azt mutatja ki, hogy nem te vagy az apa, én beperelném az asszonyt a helyedben. Úgy tudom manapság elég sok ügyvéd profiljában megtalálhatók az ilyen ügyek, ugyanis ezzel nem csak anyagi, de súlyos érzelmi károkat okozott neked, mivel évekig abban a tudatban tartott, hogy a tiéd a gyermek. Privátban tudok adni olyan ügyvéd elérhetőséget, aki örömmel vállalna egy ilyen ügyet, de természetesen reméljük, hogy nem lesz rá szükség és kiderül, hogy a gyermek apja te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!