Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apasági tesztet tudok csinálta...

Apasági tesztet tudok csináltatni a feleségem beleegyezése és tudta nélkül? Jogilag hogy van?

Figyelt kérdés

Most itt elmondom őszintén, az a helyzet, hogy a 3 éves kislányomnak szerintem nem én vagyok a biológiai apja, és ez nem hagy nyugodni hetek-hónapok óta.

Ha például titokban, álmában levágok egy kis hajtincset, az elég egy DNS teszthez? Vagy nyálminta kell? És így meg is csinálja ezt egy labor, vagy ennek így van jogi akadálya?

Volt/van valaki hasonló helyzetben?

Köszönöm előre a válaszokat

2017. márc. 9. 22:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Már most sem megfizethetetlen, pl:

[link]

és hát:

[link]

2017. márc. 9. 22:53
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként egyszerű férfiként nem szabad apasági vélelmet megalapozó kapcsolatban élni (ugye Magyarországon jelenleg csak a házasság ilyen) és akkor anyuka fogja kérni az apasági vizsgálatot szájhúzás meg fenyegetőzés helyett...:)
2017. márc. 9. 23:08
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

"ha holnaptól kötelező lenne az apasági teszt persze ingyenes lenne a családok 30% idegbajt kapna"

Azám. Kiderülne, hogy apukának van még pár gyereke itt-ott.

2017. márc. 9. 23:25
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy az is, hogy a hitt apának nincs is gyereke, mert a nő félrekúrt:-)
2017. márc. 9. 23:36
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

#13, az pont nem, lévén a gyerek, és az ő apjaként anyakönyvezett személy DNS-ét vetik össze. Amit te akarsz, ahhoz minden(!) ember DNS-ét tartalmazó adatbázison kellene kereséseket indítani... az meg egyfelől még jó ideig nem lesz (remélhetőleg SOHA, és nem ezért az apaság-témáért), másfelől azt tényleg csak hatóság végezhetné.

Nem, ezzel azok a közönséges csaló anyucikák buknának le, akik a párjukat tévedésben tartva fosztogatják. Viszont sajnos a mai törvények szerint ezt visszaperelni akkor se lehet tőlük, csak a továbbiakra nézve lehet megszüntetni a bűnöző életmódjuk folytatását. Kicsit tisztulna a világ...

2017. márc. 9. 23:55
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Remélem egyszer még emgérejük, hogy az iylen bűncselekméynekért jogilag felelősségre vonhatóak elgyenek az ilyen nők, mert az iylen magatartásukkal jelentős károkat okoznak. Ráadásul visszaperelni sem lehet tőlük semmit, ahogy előttem is írták, egyszóval BŰNCSELEKMÉNYT(!) követnek el, amiért jelenleg sajnos nem vonhatók felelősségre, de pár év letöltendő börtön már biztos elvenné a kedvüket a bűnözés ezen formájától.
2017. márc. 10. 03:25
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
elozo, te sem kicsit vagy elmebeteg.
2017. márc. 10. 07:40
 18/22 anonim ***** válasza:
8%

Ééés idejön sírni a sok nőgyülölő....

Én úgy tudom hogy tudsz csináltatni az anyuka beleeggyezése nélkül is. Egyébként ahogy az egyik válaszoló írta van olyan hogy a gyerek inkább más rokonra vagy felmenőre hasonlít mint a szüleire.

2017. márc. 10. 08:12
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Bocsi #18, mi nem a nőket gyűlöljük, hanem kizárólag a hazug csalókat.
2017. márc. 10. 08:53
 20/22 anonim ***** válasza:
81%

Tudsz.

Én azt mondom, ennyit megér a lelki béke.

Másrészt a vizsgálatok kb 70%-a ki szokta dobni, h jogos volt a gyanú.

2017. márc. 10. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!