Bántalmaznak othon. Hol tudok tanácsot kérni, ahol nem szólnak a rendőrségnek?
Ha a gyámhatóságnak mondod el, hogy bántalmaznak, akkor azok hivatalból kötelesek értesíteni a rendőrséget. Téged gyámság alá vesznek, ami azt jelenti, hogy állami gondozásba kerülsz. Kiadnak nevelőszülőkhöz, vagy otthonban élsz majd.
Neked kell tudnod, hogy mi éri meg jobban, hátrahagyni az otthonodat, vagy csendben tűrni tovább. Én megértéssel vagyok feléd. Azon sok rosszindulatú személyt, akik hülyeségeket irkálnak, azokat ne vedd figyelembe. A kocsmaszaguk átüt még az interneten keresztül is. Primitív senkik, akik nyilván maguk is családverő szemétládák.
Köszönöm pen dragon.
Tényleg nem értem miért kell támadni. Megkérdeztem, mik a lehetőségeim. Egy szóval sem írtam, hogy nem fogok érdeklődni azok iránt, amiket irtatok, még is olyanokat írtok, hogy nem teszek semmit, gyáva vagyok, megérdemlem, nem akarok változtatni, élvezem a verést.
Nem hiszem hogy felfogjatok fogni amit írok, de tessék, folytatom.
1, nem mondtam hogy "ez nem jó, monddj másikat!" de így alitotok be engem. Egyedül a rendőrségre írtam. A többire nem is reagáltam, mert gondolkozom a lehetőségeimen, mivel van annyi eszem hogy előre tervezzek. Nem azt mondom, hogy rossz vége lenne, de atkell gondolnom hogy utána mi lesz és megéri e. Nem írtam semmit, erre bunkoskodnak itt egyesek, az egyik válaszadó még azt is kívánta nekem, hogy megverjenek. Mi van? Milyen ember az ilyen? Nem reagáltam a válaszára és ilyet ír?
2, sajnaltatom magamat szerintetek. Mert a segítség kérés sajnálatas, ugye? Pláne ha le sem írtam mi tortent
3, nem akarok változtatni. Szerinted miért írtam akkor ide?
4, megérdemlem az egyik hozzá szóló szerint. Miért is? Mert megvedtem magamat miután sertegettek?
5, fenyegetőzom. Tényt közöltem, felvazoltam egy rossz forgató könyvet ami az ilyen alaptalan, szimplán rossz szándékú odarofoges szül, de szerinted ez fenyegetés. Nem írtam, hogy neked bajod fog esni, hogy bárkit is bántanek. Ha valakit megutsz, fájni fog neki. Szerinted ez is fenyegetés???
Egyszerűen nem normális itt egy két ember. Nem is tudom komolyan venni az ilyen buta, rosszindulatu emberi hulladékokat. Írjatok még nyugodtan, azt hiszitek, érdekel az alaptalan sertegetes? Csak idegesít hogy ennyi ész szorult eggyesekbe. ;) Az esetleges hibákért bocsánat, nem értek annyit sem, hogy atolvassam amit írtam nektek, oruljetek ennek a kis figyelemmel tőlem.
Szegényke :( otthon legyél ilyen vagány amikor vernek.
Gondolom akkor csak ülsz a sarokban.
Minden amit írtunk a rendőrségnek tovább fogja jelenteni.
Örüljünk egy kis figyelmemnek?
Te vágysz a figyelemre, mert otthon nem kapod meg.
Én nem vagyom a te figyelmedre, én megnyomom a gombot közepén és ezzel le is vagy (s)zarva. Míg tw csak a magad nyomorba vafy belekeseredbe, amit megertek. De egy bunkó hálátlan csitri vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!