Testileg és érzelmileg bántalmaznak, mégis mindig visszamegyek hozzájuk?
Keresd fel a barátaidat, beszélj meg velük minden problémát. Az igaz barátok melletted lesznek, támogatni fognak mindenben.
Bármilyen nehéz, de ne te menj vissza, hanem a szüleid kérjenek bocsánatot.
Az, hogy érzelmileg bántalmaznak mit takar?
"Egyszer elvittek pszichologushoz, akinek elmondtam ezeket es termeszetesen visszamondta a szuleimnek akik onnantol erzelmileg is bantalmaztak."
Ezt egy szakember nem teheti meg, főleg nem egy áldozattal. Rendkívül súlyos etikai hiba.
A másik: bántalmazó szülő SOHA nem fordul a gyerekével szaksegítőhöz. Bántalmazott gyerek pedig a legritkább esteben fogja leírni a bajait ország-világ előtt, még anonim formában is. Pont ez a baj: ezért is marad rejtve sok családi bántalmazás, a bántalmazott szégyene miatt.
Ha ez igaz, amit ide írtál, akkor azért mégy vissza, mert áldozat vagy. Tessék segítséget kérni, és pszichiátertől.
Nem kóklertől, kanem komoly szakembertől, aki érti a dolgát.
6-os: úgylátszik de, mégis van ilyen. Azért vittek pszichológushoz, hogy a szülő-gyermeki kapcsolatunkat erősítsük vagy nem tudom, és a pszichológusnak nyilván nem úgy mondtam, hogy "megvertek, mint állat éveken keresztül", hanem olyan feladatokat csináltunk mint pl elém rakott 5 babát és meséljek róluk meg ilyenek és ezáltal szűrte le a dolgokat.
És de, igenis kiírom ide, mert már többször is tudtak segíteni, szóval nagyon örülnék, ha nem próbálnád kamunak beállítani a kérdésem, nagyon szépen köszönöm.
Függetlenítsd magad anyagilag és ne Fordulj hátra soha többet ezeknek a trágya embereknek.
Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!