Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bántalmaznak othon. Hol tudok...

Bántalmaznak othon. Hol tudok tanácsot kérni, ahol nem szólnak a rendőrségnek?

Figyelt kérdés

2017. jan. 28. 09:28
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
73%
Hát kösz utolsó, NÉMI gőzöm van róla , bántalmazó nevelőapa mellet nőttem fel, olyan anya mellett aki lapított, meg mindent megtett hogy kussoljak arról mi folyik otthon.
2017. jan. 28. 11:32
 22/51 A kérdező kommentje:
Valaki mondja már meg, miért akarnám sajnaltatni magamat névtelenül, le sem írva a sajnalatra méltó dolgokat? Miért jó neked az, hogy beszolsz nekem , nem is ismerve a körülményeket? Már többször próbáltam ide írni az utóbbi évben, de mindig megfutamodtam. Hála az ilyen kommenteknek meg is bántam. De a többieknek koszonom <3
2017. jan. 28. 14:26
 23/51 anonim ***** válasza:
57%

Van még a NANE segélyvonala, azt is lehet hívni tanácsért, gyerekeknek is. Ők nonprofit szervezet, nincs kötelezettségük arra, hogy szóljanak a rendőrségnek, elsősorban a nők elleni erőszakkal foglalkoznak, de egy próbát megér.

[link]

2017. jan. 28. 14:40
 24/51 anonim ***** válasza:
86%

A "kiosztó" válaszolóknak:

Nem veszitek észre, hogy pont ugyanúgy bántalmazzátok a kérdezőt, mint a fizikai bántalmazója? Csak Ti nem fizikailag, hanem szóban ütitek.

Idejön valaki segítséget kérni, erre lehurrogjátok, leszóljátok, stb. mert fél rendőrségre menni. No komment. (9-es vagyok)

2017. jan. 28. 14:41
 25/51 anonim ***** válasza:
25%

Rendőrségre nem mész , nem szólsz senkinek.

Akkor élvezed ha bantanak?

Még is érdemled te szerencsétlen.

2017. jan. 28. 14:58
 26/51 A kérdező kommentje:
Miért jött ennyi rosszindulatú válasz a segelykeresemre? Már ez is hatalmas elolepes volt, hogy eksmertem magamnak hogy nem mehet ez így tovább, erre itt még belém is rúgnak, hogy hülye, szerencsétlen vagyok, aki megérdemli hogy bántsák és nem is akarok semmit sem tenni mert élvezem. Tudjátok hány gyerek hal meg, mert nem mert szólni? Én nem vagyok eletveszelyben, de tegyük fel hogy igen. Ide jövok, össze szedve a batorsagomat erre ismeretlenek bántani kezdenek engem, megbanom (meg bántam) hogy írtam, többe nem szólok senkinek és egy szép napon agyon vernek. Ismétlem, nem vagyok eletveszelyben de ez hatalmas szemétseg tőletek, mert nem ismeritek a körülményeket. Ha kisgyerek lennék, és úgy olvasnam ezeket, hogy megérdemlem és csak sajnaltatom magamat, elis hinném, és én lennék a következő három perces sztár a híradóban. Nem magamat miatt, hanem a nálam kisebbek de egy cipőben jarokert: ha írtok valamit, annak következményei vannak. Nem tudom, lehet jó érzés nektek bántani a másikat, de ezzel nem segitetek, hanem becsapjatok azt ajtót a lehetőség előtt, amit nagy nehezen kinyitott. Ha nektek jó érzés, rugdossatok, hozzá szoktam, de ezzel ugyan olyan rosszak lesztek mint a bantalmazoim és a ti lelketeken fog szaradni, ha olyat bantottatok, akit később a hírekben látok viszont
2017. jan. 28. 15:41
 27/51 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező te csak ne fenyegtőzz.Nem akarsz szólni senkinek,de elvárod,hogy segítsenek.Hogyan,ha nem nyitod ki a szád?Azt reméled,hogy valaki rádismer,és kiment onnan vagy mi?Milyen előrelépés az,hogy ide mertél írni?Megmondták többen is,hova tudsz fordulni.Neked ez nem felel meg.Tehát reménytelen eset vagy.De ahhoz bezzeg értesz,hogy itt érzelmileg zsarold a válaszolókat ilyen beszólásokkalyhogy majd az ő lelkükön szárad.

Egyébként kezdem azt hinni.hogy egy idióta troll vagy.

2017. jan. 28. 16:08
 28/51 anonim ***** válasza:
21%

Ez nem swgelykeres!

Vagy momd mit vársz tőlünk? Hogy tudunk segiteni?

2017. jan. 28. 16:08
 29/51 anonim ***** válasza:
13%

Én először segítettem, kb. 10 olyan válasz jött hogy te kinek szólj stb . Egyik sem jő.

Nem leszel három perces sztár, mert nem ütnek agyon mert ha olyan helyzet lenne szólnál.

Én is adnék neked most két nagy pofont, rebdesen remélem hogy ma is megvernek :D

Megérdemled, turd ha gyáva vafy tenni ellene.

2017. jan. 28. 16:17
 30/51 A kérdező kommentje:

Mi volt abban a fenyegetés, hogy felhívtam a figyelmét a kedves trollnak, hogy következményeket okozhat más életében azzal, ha ilyeneket ír?

Ki ismerne fel ha nem mondtam el részleteket??? Ha akarnám, nem írnék le többet?

Tőletek annyit kértem, hogy mondjátok tanácsot adó szervezetet

Igenis nehéz volt ide írni, könnyű a kanapéról okoskodni. Nem tudom hanyadszorra írom, nem ismeritek a körülményeket és ez egy nehéz dolog, nem olyan amit csak hip hop meglehet oldani egyszerűen.

Troll vagyok? Miért? Írtam valami vicceset? Biztos poénból írtam ki hogy bántanak és most jót nevetek azon, hogy írtak a kék vonalat. Ez tényleg nagyon troll kérdés. Ha nem tudod komolyan venni a családon belüli erőszakot, inkább ne is írj

2017. jan. 28. 16:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!