Bántalmaznak othon. Hol tudok tanácsot kérni, ahol nem szólnak a rendőrségnek?
Van még a NANE segélyvonala, azt is lehet hívni tanácsért, gyerekeknek is. Ők nonprofit szervezet, nincs kötelezettségük arra, hogy szóljanak a rendőrségnek, elsősorban a nők elleni erőszakkal foglalkoznak, de egy próbát megér.
A "kiosztó" válaszolóknak:
Nem veszitek észre, hogy pont ugyanúgy bántalmazzátok a kérdezőt, mint a fizikai bántalmazója? Csak Ti nem fizikailag, hanem szóban ütitek.
Idejön valaki segítséget kérni, erre lehurrogjátok, leszóljátok, stb. mert fél rendőrségre menni. No komment. (9-es vagyok)
Rendőrségre nem mész , nem szólsz senkinek.
Akkor élvezed ha bantanak?
Még is érdemled te szerencsétlen.
Kérdező te csak ne fenyegtőzz.Nem akarsz szólni senkinek,de elvárod,hogy segítsenek.Hogyan,ha nem nyitod ki a szád?Azt reméled,hogy valaki rádismer,és kiment onnan vagy mi?Milyen előrelépés az,hogy ide mertél írni?Megmondták többen is,hova tudsz fordulni.Neked ez nem felel meg.Tehát reménytelen eset vagy.De ahhoz bezzeg értesz,hogy itt érzelmileg zsarold a válaszolókat ilyen beszólásokkalyhogy majd az ő lelkükön szárad.
Egyébként kezdem azt hinni.hogy egy idióta troll vagy.
Ez nem swgelykeres!
Vagy momd mit vársz tőlünk? Hogy tudunk segiteni?
Én először segítettem, kb. 10 olyan válasz jött hogy te kinek szólj stb . Egyik sem jő.
Nem leszel három perces sztár, mert nem ütnek agyon mert ha olyan helyzet lenne szólnál.
Én is adnék neked most két nagy pofont, rebdesen remélem hogy ma is megvernek :D
Megérdemled, turd ha gyáva vafy tenni ellene.
Mi volt abban a fenyegetés, hogy felhívtam a figyelmét a kedves trollnak, hogy következményeket okozhat más életében azzal, ha ilyeneket ír?
Ki ismerne fel ha nem mondtam el részleteket??? Ha akarnám, nem írnék le többet?
Tőletek annyit kértem, hogy mondjátok tanácsot adó szervezetet
Igenis nehéz volt ide írni, könnyű a kanapéról okoskodni. Nem tudom hanyadszorra írom, nem ismeritek a körülményeket és ez egy nehéz dolog, nem olyan amit csak hip hop meglehet oldani egyszerűen.
Troll vagyok? Miért? Írtam valami vicceset? Biztos poénból írtam ki hogy bántanak és most jót nevetek azon, hogy írtak a kék vonalat. Ez tényleg nagyon troll kérdés. Ha nem tudod komolyan venni a családon belüli erőszakot, inkább ne is írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!