Az orvosok röghöz kötése valós fenyegetés az elkövetkező 6-10 évben?
Van rá valós esély, hogy ezt a törvényt bevezetik? Lehet tenni ellene valamit, ha igen?
Inkább tisztelni kéne az orvosokat és rendesen megfizetni, azzal itt tartani őket!
Vélemények?
Na jó akkor megpróbálom lefordítani a te nyelvedre, de van egy tippem hogy direkt nem akarod megérteni amiről irok:
Te dolgozol.
Fizetsz adót.
Az adódat arra fordítják hogy orvosokat képezzenek belőle., vagyis te fizeted neki a tandíját, hogy később legyen aki ellásson.
Amikor végzett az orvos akkor egyből kimegy külföldre, mondván hogy nem fizetik meg.
Megbetegszel. Mennél orvoshoz, de egy sincs mert mind kiment külföldre.
Azon gondolkozol köhögés közben hogy mire is költötték az adódat, mert sem neked, sem másnak nem származott belőle haszna.
Szerinted ez helyes ugye?
Én csak annyit tudok mondani ezekre a hozzászólásokra,hogy sztem csak irigyek vagytok.Tudom én,hogy nem mindenki lehet orvos de ha már nem megy...ne hangozassátok:)Ja és ugye mivel mindegyikőtök fizeti az adót amit a favágásnál illetve az asztalos munkánál levonnak tőle,megköszönöm mindegyikőtöknek,hogy már előre ki van pengetve a lóvé az egyetememre.
Vigyázzz Szeged mert jövöööööööööööööök:D
ma 18:31 Figyelj már te takony!
Te a kis szäros orvosi tanulmányaiddal a fasorba nem vagy egy két kétkezi munkás mögött!!! Anyád meg apád berak az egyetemre a pénzemen, és még te vered a nyálad, hogy nem mindenki lehet orvos. Mit képzelsz te kö>cs>ög?
Utolsó: a színvonal gyönyörű :)
Mindig meg tud lepni, mennyi hülye ember van a világon.
Ha ennyire egyenlő mindenki menjetek el egy kommunista országba... Várj csak, a mienk egész közel van hozzá!
Csak kiváncsi lennék, hogy abba a hatalmas agyadba hogyan tudnád betuszkolni a tudást, ami az orvosláshoz kell. És ha valami csoda folytán sikerül, utána milyen elégedett leszel a helyzettel.
Az alap kérdésemre viszont nem kaptam választ 28 komment után se! :D Szóval szerintetek be tudják ezt iktatni? Nem sérti az emberi szabadságjokoat? Röghöz a jobbágyokat kötötték a középkorban...
Félreértések elkelrülsése végett: nem vagyok/leszek orvos!
18:00, 78%-ossal teljesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!