Szerintetek is nevetséges és felháborító amit a sok kutya fajvédő művel? Ha én kerékpározom, adófizető állanmőpolgár révén a KÖZTERÜLETEN, nehogy már én legyek a hibás és a kutya az ártatlan, ha az a dög megharapja a lábam. Egyetértesz velem?
Na egy újabb mezítlábas paraszt vehemens biciklista, aki gyűlöli az állatokat, gondolom az ilyen tahók szokták kínozni a kutyákat...
Remélem jól pofánver egyszer egy gazdi, téged meg rabosítanak jópár évre, ahol helyreraknak a rabok.
Tipikus, amikor azt hiszed, neked mindent lehet, másnak meg kuss van.
Pajti rossz úton haladsz, de hamar vége lesz...
Remélem jól pofánver egyszer egy gazdi, téged meg rabosítanak jópár évre, ahol helyreraknak a rabok.
Tipikus, amikor azt hiszed, neked mindent lehet, másnak meg kuss van.
Én nem mondtam, hogy nekem mindent lehet. Én nem akarok állatot kínozni, nem szabálytalankodom, csak tekerek OTT ahol az ki van jelölve. Senkit nem akarok elütni szándékosan, ilyet soha nem is állítottam. Ezt valaki kitalálta, hogy legyen min gurgulázni. tehát ha engem jól pofán vág egy " GAZDI", aki szabálytalanul tartja a kutyáját, vagyis ezzel másokat testi épségét veszélyezteti, akkor eleve ő a szabálysértő, nem az aki védekezik. Maximum a gazdit rabosítják, drága, nem azt aki megvédte a testi épségét a másik ember gondatlan kutyatartásából fakadó veszélyeztetése ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!