Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek is nevetséges és...

Szerintetek is nevetséges és felháborító amit a sok kutya fajvédő művel? Ha én kerékpározom, adófizető állanmőpolgár révén a KÖZTERÜLETEN, nehogy már én legyek a hibás és a kutya az ártatlan, ha az a dög megharapja a lábam. Egyetértesz velem?

Figyelt kérdés
jah, és nem a járdán biciklizem, é sztem joggal követelhetném hogy az ilyen állatot igen is altassák el. amúgy már vettem 2 gázriasztó pisztolyt, egyet felgumiztam, egyet meg gázzal töltöttem meg. nem karok balhét, de ha még egyszer megakar támadni egy kutya a kerékpár úton mert a "gazdi" nem fogja pórázra és a bicikli úton szaratja, egyet a kutyába lövök egyet meg a rikácsoló gazdiban. szerintetek, igazam van?
2015. jan. 26. 18:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Na egy újabb mezítlábas paraszt vehemens biciklista, aki gyűlöli az állatokat, gondolom az ilyen tahók szokták kínozni a kutyákat...

Remélem jól pofánver egyszer egy gazdi, téged meg rabosítanak jópár évre, ahol helyreraknak a rabok.

Tipikus, amikor azt hiszed, neked mindent lehet, másnak meg kuss van.

Pajti rossz úton haladsz, de hamar vége lesz...

2015. jan. 27. 07:07
 32/35 anonim ***** válasza:
És egy békés, humanista kutyabarát :))
2015. jan. 27. 07:31
 33/35 A kérdező kommentje:

Remélem jól pofánver egyszer egy gazdi, téged meg rabosítanak jópár évre, ahol helyreraknak a rabok.

Tipikus, amikor azt hiszed, neked mindent lehet, másnak meg kuss van.

Én nem mondtam, hogy nekem mindent lehet. Én nem akarok állatot kínozni, nem szabálytalankodom, csak tekerek OTT ahol az ki van jelölve. Senkit nem akarok elütni szándékosan, ilyet soha nem is állítottam. Ezt valaki kitalálta, hogy legyen min gurgulázni. tehát ha engem jól pofán vág egy " GAZDI", aki szabálytalanul tartja a kutyáját, vagyis ezzel másokat testi épségét veszélyezteti, akkor eleve ő a szabálysértő, nem az aki védekezik. Maximum a gazdit rabosítják, drága, nem azt aki megvédte a testi épségét a másik ember gondatlan kutyatartásából fakadó veszélyeztetése ellen.

2015. jan. 27. 11:02
 34/35 anonim ***** válasza:
Nem kispajtás, nincs igazad! Arról, ha az ember sötét, sosem a kutya tehet.
2015. júl. 9. 10:04
 35/35 anonim válasza:
Az biztos , hogy te nem csak azért akarsz kutyakra lőni mert "megtámadtak"... Ez nyílvánvaló a stílusodból. Viszont igen ha konkrétan rádtámad akkor megvédheted magad. Viszont nem úgy tünt , hogy nállad ez a legvégső eset ha ilyen gond lenne. De! Azt jegyezd meg , hogy egy átlagos ember aki szereti az állatokat valószínű ha végzetesen megsebesíted a kutyáját minimum ad egy pofont viszont egy igazi állatfan ott helyben fog felvágni és kivéreztetni mint egy disznót mert akkor és ott lefogja szarni , hogy ezért 20 évet fog kapni.
2016. márc. 21. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!