Most ez miért van ( Paypal )?
Üdv. 2 hónapja paypalon egy már csak volt barátom utalt 28 dollárt. Kihasznált csak, majd egy claim segítségével vissza utaltatta magának a pénzt, de ekkor már nem volt a számlámon a 28 dollár. Ergo most -28$ negatív egyenlegem van. Rendesen követelik, hogy fizessek nekik már ügyvédekkel fenyegetnek, de nem értem mire föl mikor semmi rosszat nem tettem sőt engem vert át az ember. Ezt megírtam nekik, hogy átvert, de le sem szarják ugyan úgy csak a pénz érdekli őket. Most kaptam meg az utolsó figyelmeztetést, legalábbis a levélben az volt, ha nem fizetek 10 napon belül jogi intézkedéseket fognak tenni. Nem tudom mi tévő legyek amikor átvertek és erre ők csak annyit mondtad akkor is fizessek. Nem vagyok 18 bátyám számláját használom ( tudtával ), de erről a paypal nem tud. Nagyon ideges vagyok kérem aki tapasztal / ért a hasonló dolgokhoz egy válasszal segítsen.
Köszönöm.
A levél tartalma:
Dear *Censured*,
We have made several attempts to contact you regarding your PayPal acount. According to our records, you have not yet added the funds necessary to bring your balance to at least zero.
At this time, we are reviewing your account for potential referral to a collection agency. This action could result in your PayPal account being locked.
This is our final attempt to contact you. You must add funds to your account and bring the balance to at least zero immediately.
To add funds to your account:
1. Log in to your PayPal account.
2. Click "Restore Your Balance".
3. Follow the instructions to transfer funds to your PayPal account.
You can add funds using a check or money order. Make your check or money order payable to PayPal, and send it to:
PayPal
P.O. Box 45950
Omaha, NE 68145-0950
Please include the email address associated with your PayPal account in the memo area and allow 10 business days for the funds to be posted to your PayPal account.
If payment is not received within 10 days, additional collection remedies may be used to bring this account current.
Thanks,
PayPal
1. : Azért mivel én azt azonnal kivettem bankkártyára és 0 is lett csak a nullából újra levonta -28 dollárt így lettem negativeba mivel 0 - 28 egyértelmű -28..
És a kérdésem az volt mi lesz, ha nem fizetem vissza. Valós adatok vannak megadva (cím etc..)
de egyébként szerintem nem lesz semmi, 28 dollárért nem fognak ügyvédhez fordulni.. többe kerülne.
szóval nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!