Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a volt párom szándékosan...

Ha a volt párom szándékosan nem vette be a fogamzás gátló tablettáit mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Üdvözletem,

A kérdés adott. Ha bizonyítható, hogy szándékosan nem vette be a fogamzás gátló tablettákat és erről nem tájékoztatott engem, akkor is bíróság elé, gyermektartás fizetésre kényszeríthet engem esetlegesen?

2014. szept. 27. 15:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a tabletta NEM száz százalékos. A gumi és a tabletta már igen.
2014. szept. 27. 16:57
 22/41 A kérdező kommentje:
A gumi és a tabletta sem! Ha teherbe akar esni egy nő, megoldja. Ezen nem hiszem , hogy lehetne sokat vitázni.
2014. szept. 27. 17:01
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

De ha egyszerre használják a gumit ÉS a tablettát, az már elég védelmet nyújt.

A legbiztosabb az, ha nem élsz nemi életet olyannal, akitől nem akarsz közös gyereket.

2014. szept. 27. 17:04
 24/41 A kérdező kommentje:
Ha akarok közös gyereket akkor azt úgy, hogy megbeszéljük. Nem ilyen aljas módszerrel teszi. Ezek után nem tudom , hogyan bízzak meg bárkiben is. Én is úgy értettem , hogy gumi És tabletta, de ha a nő olyan akkor megfogja oldani, hogy terhes legyen.
2014. szept. 27. 17:07
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad az, hogy akkor élsz nemi életet, ha gyereket akarsz. Egyébként mindig ott lesz x százalék, hogy becsúszik a gyerek. Vagy elfogadod, vagy nem.
2014. szept. 27. 17:08
 26/41 A kérdező kommentje:
Elfogadom, viszont az anyagi tönkre tevésemet azt nem!
2014. szept. 27. 17:11
 27/41 tetro ***** válasza:
100%

17.11

milyen anyagi tönkretevésről beszélsz? hogy a gyerekednek, akit te csináltál, oda adj a béredből 20%-t? tényleg az egész világ ellened van...

2014. szept. 27. 17:23
 28/41 anonim ***** válasza:
81%

Kicsit kezd már ez a "vita" más irányba terelődni.

Egyesek már arról beszélnek, hogy mindenki használjon 2-féle védekezést, ha nem akar ott és azonnal gyereket. Holott 1 védekezési módszer is kielégítő, ha rendesen van használva. De biztos több millió ember tök hülye, hogy csak egyféleképp védekezik, és abban megbízik.

Persze, ha valakiben nem bízol meg 100%-osan, érdemes kiegészíteni a védekezést, de egyáltalán milyen kapcsolatról beszélünk, ha ennyire nem bízol valakiben?

Ha már megfogant a gyerek, akkor nincs mit tenni. Te vagy az apja, nem söpörheted a szőnyeg alá, hogy hát te úgy tudtad, hogy védekeztek. Nem az anyáról kell gondoskodnod, csak a gyerekről!

2014. szept. 27. 17:54
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Te mit tettél az ellen, hogy ne "tegyen tönkre anyagilag"?

Hogyan védekeztél TE a nem kívánt terhesség ellen?

A fizetésed 20%-nak elvonását már anyagi tönkretételnek tartod?

2014. szept. 27. 17:58
 30/41 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen úgy védekeztem ÉN a nem kívánt terhesség ellen, hogy még pénzt is adtam neki a fogamzás gátlóra. Volt ak hónapok amikor még az egészet kifizettem neki. Úgy, hogy még tanulok. Az , hogy megbíztam benne, hogy szedi rendesen, az miért egy elfogadhatatlan dolog?
2014. szept. 27. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!