Ha a volt párom szándékosan nem vette be a fogamzás gátló tablettáit mit lehet tenni?
Üdvözletem,
A kérdés adott. Ha bizonyítható, hogy szándékosan nem vette be a fogamzás gátló tablettákat és erről nem tájékoztatott engem, akkor is bíróság elé, gyermektartás fizetésre kényszeríthet engem esetlegesen?
De ha egyszerre használják a gumit ÉS a tablettát, az már elég védelmet nyújt.
A legbiztosabb az, ha nem élsz nemi életet olyannal, akitől nem akarsz közös gyereket.
17.11
milyen anyagi tönkretevésről beszélsz? hogy a gyerekednek, akit te csináltál, oda adj a béredből 20%-t? tényleg az egész világ ellened van...
Kicsit kezd már ez a "vita" más irányba terelődni.
Egyesek már arról beszélnek, hogy mindenki használjon 2-féle védekezést, ha nem akar ott és azonnal gyereket. Holott 1 védekezési módszer is kielégítő, ha rendesen van használva. De biztos több millió ember tök hülye, hogy csak egyféleképp védekezik, és abban megbízik.
Persze, ha valakiben nem bízol meg 100%-osan, érdemes kiegészíteni a védekezést, de egyáltalán milyen kapcsolatról beszélünk, ha ennyire nem bízol valakiben?
Ha már megfogant a gyerek, akkor nincs mit tenni. Te vagy az apja, nem söpörheted a szőnyeg alá, hogy hát te úgy tudtad, hogy védekeztek. Nem az anyáról kell gondoskodnod, csak a gyerekről!
Te mit tettél az ellen, hogy ne "tegyen tönkre anyagilag"?
Hogyan védekeztél TE a nem kívánt terhesség ellen?
A fizetésed 20%-nak elvonását már anyagi tönkretételnek tartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!