Ha a volt párom szándékosan nem vette be a fogamzás gátló tablettáit mit lehet tenni?
Üdvözletem,
A kérdés adott. Ha bizonyítható, hogy szándékosan nem vette be a fogamzás gátló tablettákat és erről nem tájékoztatott engem, akkor is bíróság elé, gyermektartás fizetésre kényszeríthet engem esetlegesen?
Szerintem a bíróságot nem érdekli az ilyesmi....
Imádkozz, hogy ne legyen terhes.
Ezt buktad, nem védi ilyen esetekben a törvény a férfit.
Elég szánalmas, de valóban ezért kell gumit húzni még akkor is, ha állandó kapcsolatban vagy.
Vagy a szájába élvezni.
Mit tudsz tenni? Szépen fizetni. A gyerekcsináláshoz kell az is, hogy te bedugd védekezés nélkül.
"Felcsináltatja magát"? :D :D Nyilván erőszakkal maga FÖLÉ teperi az ártatlan férfit a nő! Hagyjuk már!
15.39
mit tudsz tenni? olyan nőt választasz legközelebb, akivel őszinte a kapcsolatotok.
Egy kapcsolatban mindig két fél védekezik, sosem csak egy. Ha te nem védekeztél és ráhagytad a másik félre, akkor valójában azt üzented ezzel, hogy számodra mindegy.
Ha nem akarsz utódokat, minden esetben használj gumit. A szervezet reagálhat eltérően a fogamzásgátlóra, és akár egy stresszes időszak után hatástalan is lehet 3-4 napig a szedése.
Nem tudsz mit tenni, ha teherbe esett, és te vagy az apja, akkor gyerektartást kell fizetni, és próbálj meg jó apja lenni a gyereknek. Ő semmiről sem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!