jajajaj. Nagyon bölcs vagy, kár hogy érvelésben alul maradsz. csak vagdalózni tudsz. Ebben látszik hogy nem értesz hozzá. Máskülönben írnál is valamit a személyeskedésen kívül.:)
2014. máj. 4. 11:56
32/51 anonim válasza:
Általános műveccségem van a témába. Legyen elég annyi, hogy akik ellentmondtak neked, ők a tutik. Ez nem a személyed ellen megy, cask míg ők a valóságban élnek, te önigazolásban. Ennyi erővel lehetnél ezós is. De komolyan, gyermekem, nem rajtam röhög ki tudja hány ember ebben a topikban. Mióta olvastam a medvés érved, minimum 4x felnyerítettem spontán. Köszi, jöhetne még.:D Meg hogy ruha, ruha.. mekkora érv.:D Ezt így haverokkal kerekasztalnál okoskodtátok ki? Szeretlek.
2014. máj. 4. 13:32
33/51 anonim válasza:
Mondjuk lehet, hogy nem is te pötyögted a medvés érvet. Mindegy, medvés érvet mindenhova!
Ez évek múlva is látszani fog:
>>> !!!IKSZDÉ!!! <<<<
:DDD
2014. máj. 4. 13:33
34/51 anonim válasza:
52%-osnak: az a vicces hogy szerinted senki nem ért hozzá. Most drogos önigazolásokat kéne írnunk, hogy szavahihetőek legyünk számodra? Én pl 94-ben téptem be először (kb akkor születhettél) és régen túl vagyok ezen az egyetemi évek alatti tépős korszakomon. Most jó? Több baráti köröm is volt ezekből az emberekből, kb senki se maradt meg belőle. Akkor mi is röhögtünk a szakirodalmon, már látom mennyire igaz. Majd ha kikerülsz ebből, az én-vagyok-a-legokosabb-korszakodból, sokmindent másképp fogsz látni.
2014. máj. 4. 14:40
35/51 anonim válasza:
nem nem nem, nagyon félreértitek a dolgot. Csak jöttök itt azzal hogy a fű rossz. Ellenérveket nem tudtok mondani, csak hogy mennyire hülye lesz utána az ember..De nem nem nem, nem lesz se tompa se hülye. Vegyük alapul például magam. 5 éve heti 2x heti 3x havi 1x havi 2x v ahogy isten adja elszívok egy kis füvet. Közben műszaki egyetemre járok és annyit tanulok hogy esetleg büszke is lehetek magamra, KÖZBEN dolgozok. Semmi bajom, másnak sincs baja, és ez így van jól. Na persze van az a 0.011% aki elvonóra kerül mert akarat gyenge, aki a kávétól is ugyan oda került volna.
Ti pedig még mindig még csak személyeskedni tudtok. 23 éves, barátnővel rendelkező remekül szocializált személy lennék. Az egészségem meg köszöni jól van.
2014. máj. 4. 15:48
36/51 anonim válasza:
"régen túl vagyok ezen az egyetemi évek alatti tépős korszakomon. Most jó?"
Akkor a törvény szerint börtönben kéne lenned. Egyszeri használat után elvonó, de te gondolom nem csak egyszer használtad. Ha minden egyes alkalmat figyelembe veszünk, igen, börtönben kellet volna lenned. Tehát? Ne legalizáljuk? Szerinted jól van ez így? Csak RÁD ne vonatkozzon a törvény?
2014. máj. 4. 21:07
37/51 anonim válasza:
Ja és milyen szakirodalmon is röhögtetek?? Amit ma már látod, hogy mennyire igaz?
2014. máj. 4. 21:11
38/51 anonim válasza:
Ha jól tudom hazánkban a 60-70-es évektől tiltólistás, az USA-ban már a 30-as években elkezdték betiltani.
Természetesen nem csak pozitív hatásai vannak.
2014. máj. 5. 15:11
39/51 anonim válasza:
Annyira bírom, hogy nincs válasz, de a lepontozás az megy ezerrel :D
2014. máj. 5. 15:46
40/51 anonim válasza:
Az USA-ban azért tiltották be olyan hamar mert az amerikai kormány rájött, hogy csomó pénzt beszedhet a medical marijuana-ból..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!