Mióta illegális a cabbanis? És miért az, miközben csak pozitív hatásai vannak?
Na szóval, a füves pubik indokai:
- merazalkohol is
- meradohánytermékek is
- mer ez nagyon egészséges
- rákot gyógyít
- nemokozfüggőséget
Akkor áruljátok már el nekem pubikáim, miért vannak rendszeres fűfogyasztók? Nem ugyanolyan mint a cigaretta? Semmilyen dolognak nincs pozitív hatása ami szilárd (ugyanis a füst szilárd részecskékből áll) és a tüdődbe kerül. Egy kis fizika/kémia:
Van egy aranyos gáz a levegőben amit úgy hívnak hogy radon, ez a gáz radioaktív gyerekek. A radont belélegzed, majd kilélegzed, semmi extra. Nem okoz bajt. Azonban, amikor a radon szilárd részecskékhez kapcsolódva (por, füst, korom) lejut a tüdődbe, ott marad, mivel nem tudod kilélegezni. A radioaktív radon gáz radioaktív marad a tüdődben is, jó kis tumort okozva. ÉLJEN AZ EGÉSZSÉGES FŰ, ÉS A DOHÁNYZÁS :) Szívjátok. Oké, jöjjön az érved: "dehátakörúton végigsétálva több károsanyagot lélegző befele". Igen, így van, a körút is illegális :D:D:D
Régóta.
Milyen "pozitív" hatásai vannak? :D
#11: Mintha a radon a maga 1000 db/mol koncentraciojaval a levegoben lenne a legveszelyesebb a dohanyzasban. Meg ha azt irtad volna, hogy kulonbozo aromas szarmazekok keletkeznek (benzol, toluol), szen-monoxid, akkor komolyan is vettelek volna, de pont a radonnak (mint nemesgaznak) az amugy is gyenge adszorpciojaval a fuston, hogy amiatt leszel rakos? Ez igy eleg LOL :D
Nem a dohanyzas/fuvezes mellett vagy ellen beszelek, mert en is dohanyzok, es le akarok szokni a cigirol, csak amikor ezt a hulyeseget meglattam, muszaj voltam ra valaszolni.
"a fű nem okoz függőséget te kis butus, és nem, nem butul el tőle senki."
Ti vagytok az élő példa rá, hogy ez nem igaz, és még be is veszitek, hogy "csak pozitív" hatásai vannak!
És ha nem okozna függőséget ami szintén nem igaz akkor hébe-hóba szívogatnátok, nem állandó rendszerességgel.
A légúti és keringési rendszerre gyakorolt hatásait nem is számítva
ha tekersz akkor igen..tekerve még a répa is egészségtelen. Bongból kell szívni.
Agyi elváltozások? Ugyan kérlek. Agysejteket öl. Viszont azoknak a száma jóval kevesebb mint amennyit az alkohol pusztít.
Kender több oxigént bocsájt ki mint a fa. Ruhákat lehetne készíteni belőle, hiszen sokkal jobb anyagot lehet alkotni belőle mint a többi szutyokból. Nagyon erős fájdalomcsillapító, kedélyjavító, és ami nagyon fontos éhes leszel tőle. Ez rákos betegeknél igen javasolt. Rengeteg betegség ellen hatásos. Nem véletlen hogy egyre több helyen legális.
Kérlek keress egy cikket ahol egy füves ember ölt meg valakit, vagy füvezés közben halt meg. plz keress.
Rengeteg családot tett tönkre/embert ölt meg az alkohol, KÁVÉ, CIGI, ALGOPIRIN.
Nem ez nem elvakultság. Csak nézz utána.
Felírják azt a sok szrt ha beteg vagy, amiket kémiai úton állítanak elő.
Algoflex, rivotril, xanax, meg a pcsöm. Van olyan gyógyszer amiben E tartalmű cuccok is vannak. Telis tele mellékhatásokkal.
Na most a fű ha normálisan szívod bongból, max az agysejtjeid bánják..de mint leírtam, olyan minimális hogy beszabehú.
Mérnökként tanulok, 5 éve füvezek, voltak több hónapos kihagyások is, és sose hiányzott. Volt felesleges pénzem (amit 17 éves korom óta én kerestem), és füre költöttem mikor pont megtehettem..volt amikor nem tehettem meg hónapokig, és semmi bajom nem volt.
A fű legalizálásával, rengeteg gyógyszer rbszna. Az meg tudjátok kinek jó..a pórnépnek, de nem a felsőrétegnek.
érdekesség: Svájcban legális a heroin.:D
13-as. 11-es vagyok. Nyenyenye :D
"Az Oxfordi Egyetem kutatásai szerint a zárt terekben (például lakásokban) felhalmozódó radon felelős a tüdőrákos esetek 9%-áért és az összes rákos megbetegedés 2%-áért, dohányosoknál pedig a radon 25-szörös kockázatot jelent."
"Aki rendszeresen füvezik az nem függő?"
Aki minden reggel megiszik egy kávét, az függő?
Kb. ilyen függőséget okoz a fű is, csak azt meg ugye nem szívják minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!