Az alábbi dolgok miért illegálisak, amikor senkinek se árt vele az aki csinálja?
-18 év felett 2 tő marijuána nevelése saját fogyasztásra
-14 év felett testvérek közötti szex
-Kukázás
Az első nem tartozik senkire a fogyasztó személyes kívül, a második erősíthet egy családi kapcsolatot, a harmadikkal pedig valaki felhasznál valamit, ami másnak nem kell, ergó védi a környezetet.
Belgiumban ha jól tudom mindhárom legális, mégse állt feje tetejére a világ, Európa egyik leggazdagabb országa, nincsenek éhezők, az utcaseprő is tud menni nyaralni.
"a második erősíthet egy családi kapcsolatot"
Minden rendben???!!!!!
első: ellenőrizni kéne hogy tényleg csak magának termeli, vagy el is ad belőle. Sok lenne a visszaélés.
második: egyszerűen gusztustalan, és vérfertőzésnek is számít. Etikai okok.
harmadik: szintén gusztustalan, ráadásul súlyosan fertőzésveszélyes, egy kuka tele van kórokozókkal, ezt valaki kitúrja, majd továbbadja a többi embernek.
Belgium nem ezek miatt gazdag ország, hanem a bankrendszere és a kikötői miatt. Meg hogy az EU központja.
Tudod imádom, mikor kiírnak olyan dolgokat, hogy itthon miért nincs ez meg az, mert akkor jobb lenne az élet.
Nekem anyai ágon élnek kint rokonaim 15 éve már nem járnak ide látogatni évente. Legutóbb 8 éve voltak itt személyesen. Azóta csak inkább email. Pont tegnap beszéltem vele.
Az ő szavaival éljek, az itteni emberek társadalmilag nagyon el vannak maradva. Még mindig ugyanazokat a vezetőket választják.
Pedig ő itt nőtt fel, de kint ment férjhez. És soha nem bánta meg. Sőt...
első: én állami üzletet csinálnék belőle
második: menj gyógyintézetbe, nem vagy normális. Te szexelnél a saját testvéreddel?? Undorító.
harmadik: nagyon nehéz utánuk takarítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!