Mióta illegális a cabbanis? És miért az, miközben csak pozitív hatásai vannak?
OMG, DONT SHIT MAN.
Ok, ne vegyük most ide az emberi fogyasztást.
Mint leírtam: Több kbszott oxigént termel mint a fa. Olyan ruhákat tudnának belőle varni amit egy medve se tép le rólad. mert tartósabb.
" A fű első körben a motivációs központot támadja az agyban. Nem véletlenül vesztik el céljaikat, hagyják ott a sulit a füvezők. A motivációs központ pedig fásultságot, rezignáltságot hoz, érzelmi élet ellaposodik, mindnre kihatással van. Durván 10-15 év alatt nyír ki úgy hogy észre se veszed, csak az ismerőseid nem ismernek rád. "teljesen megváltoztál""
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Plz ne. semmilyen motivációt nem tesz tönkre. Haveri köröm hála az égnek elég sikeres lett, jó állással, vagy még az egyetemen szpnak mint jómagam. a 90%uk füvezik köztük én is..semmilyen motivációs gondom sincs. Pedig aztán annyit tanulok hogy pokolra küldeném az egészet.
jöhettek itt a fű mellékhatásaival. Csak hát mindig elfelejtitek hogy nem ebben halnak meg az emberek, hanem cigi, kávé, gyógyszer, keménydrogok, miatt. De azért a fű az rossz. :(( Szomorú. Nagyon elvagytok tévedve.
"Több kbszott oxigént termel mint a fa. Olyan ruhákat tudnának belőle varni amit egy medve se tép le rólad. mert tartósabb. "
Nem lennél szétcsapva, akkor tudnád, hogy más "fű" és más a nemesített -ipari- kender!
kenderről beszéltem. ezért is írtam hogy most vegyük figyelmen kívül az emberi fogyasztást.
Am meg nem szükségszerű h ipari legyen.
";DDDDDD
Plz ne. semmilyen motivációt nem tesz tönkre. Haveri köröm hála az égnek elég sikeres lett, jó állással, vagy még az egyetemen szpnak mint jómagam. a 90%uk füvezik köztük én is..semmilyen motivációs gondom sincs"
Ugye ezt nem gondolod bizonyításnak. Mert te éppen nem szívtad be, és pár barátod, akkor ez az egész hülyeség. Olvass már utána mindenttudó kis pötsch, mielőtt ugrálsz itt.
"Tényleg csak pozitív hatásai vannak...Függők lesznek arra cseszik el a pénzüket "
Mutatnál egyetlen olyan embert aki függő lett a fűtől?
"Mutatnál egyetlen olyan embert aki függő lett a fűtől?"
Ugye most viccelsz? Nagyon könnyű tőle függővé válni. Már azt is függésnek nevezem, amikor évek telnek el úgy hogy buli már nincs fű nélkül. Sőt, a bulik is átalakulnak. De a napi rendszerességről is iszonyat nehéz lejönni. Kiürül minden, újra fel kell tölteni. De motiváció már nincs rá. Nagyon ravasz csapda.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ember te hlye vagy mint a sgem.
Erről egy south park rész jut eszembe:
"Sosem próbáltam, ezért én már csak tudom"
Remélem érted. Pofázol itt a semmiről, amíg nincs tapasztalatod ne beszélj róla, mert csak fszságokat beszélsz.
Fizikai függőséget a fű nem okoz. Nem fogsz remegni, nem leszel idegbeteg, nem fog fájni a fejed ha nem szívtál, nem fogsz kattogni. Mint a többi szartól.
Bizonyított tény hogy csak lelki függőséget okoz, de csak olyan embereknél akik a csirke agyával szerelte fel az élet, mint pl téged. Ezeket nevezzük akarat gyenge embernek.
Sőt..tudtad hogy a maszturbáció is lelki függőséget okoz?
Ez meg h eltompulsz stb, a legnagyobb tévhit. Csak azért hiszik ezt mert tudják hogy milyen hatása van..kicsit tompa leszel (mennyiségtől függ) Aztán biztos ez lesz veled későbbiekben is..
Olyanok minek kezdenek el ide írni aki nem tud semmit a témáról?
"Már azt is függésnek nevezem, amikor évek telnek el úgy hogy buli már nincs fű nélkül. Sőt, a bulik is átalakulnak."
Akkor van egy rossz hírem. Az ország 99%-a alkoholista a mértékletes alkoholfogyasztókkal együtt. Vagyis gyakorlatilag csak az nem, aki sosem iszik.
A fizikai károk, amiket a fű okoz, elhanyagolhatóak. Egy olyan világban élünk, ahol az emberek nap mint nap fogyasztják a tartósított szerrel teli sz*rokat, colát, hambit, kávét, hétvégente piálnak. Igen ezek mellett elhanyagolható a fű fizikai káros hatásai.
Ami meg lelki hatást illeti... rengeteg művész, sőt tudós ember fogyasztott/fogyaszt marihuánát és ez nem véletlen. Önismereti téren is segíthet, felnyithatja az emberek szemét. És szerintem épp ez a lényeg benne, de ez az a része a dolognak, amit nagyon nehéz elmagyarázni egy kívül állónak. Egy ilyen témánál pedig NAGYON nem elhanyagolható, hogy az illető kipróbálta-e már a szóban forgó szert, vagy sem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!