Bolti lopás fiatalkorúként, mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Én (15), és két barátom (16, ill. 15) bementünk egy boltba, ahonnan a két barátom ellopott egy-egy ékszert (kb, 1300 és 2000Ft értékűek voltak). Én magam nem loptam el semmit, csak tudtam róla, hogy mire készülnek (próbáltam őket lebeszélni szóban, de nem hallgattak rám). Elkaptak minket, bevitt a vagyonőr és felvett jegyzőkönyvet a két barátomról (nekem a táskámat kellett kipakolni, megmotozott, és lefénymásolta a személyimet). Ezek után kihívta a rendőröket, azok kijöttek, ők is kitöltöttek papírokat a barátaimról (nekem csak felírták a személyim számát), értesítették a szüleiket (az enyémet nem), és bevitték őket az őrsre. Engem elengedtek.
A kérdésem az, hogy én ill. a barátaim mire számíthatunk?
2014. márc. 25. 21:44
11/11 A kérdező kommentje:
#10: Igen, akkor tudtam meg én is, és akkor találták is ki, amikor meglátták az ékszereket.
2014. márc. 26. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!