Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ùgy érzem ránk férne...

Ùgy érzem ránk férne egy amerikai tipusù fegyvertartás, ha végre lenne ilyen hazánkba, ti milyen fegyvert\fegyvereket vennétek?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat kérnék:)

Illetve kiváncsi lennék valamilyen atrocitás ért e titeket vagy családtagotokat a mùltban, és az ilyen esetek megelezöséseként vennétek löfegyvert?

(és nem vagyok egy gyilkos rosszindulatù ember mint ahogy sokan hiszik a fegyvertartáspártiakról csupán szerintem ez a mai közbiztonság a béka segge alatt 2-vel van!!

#fegyver #közbiztonság #fegyvartartás
2014. márc. 21. 07:15
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
57%
Normális vagy? A cigánysuhancok lennének az elsők, akik pisztollyal rohangálnának és 50 centet játszanának
2014. márc. 21. 12:27
 22/55 anonim ***** válasza:

És a cigánysuhanc az:

1. elmúlt 18

2. büntetlen előéletű

3. letette a pszichológiai vizsgát?

ha nem, akkor annyira jogszerűen csinálná mint most, de most sem teszi.

2014. márc. 21. 12:34
 23/55 anonim ***** válasza:
bár visszavonom, amerikairól volt szó, ott meg erősen államfüggő, hogy van-e pszichológiai vizsga...
2014. márc. 21. 12:35
 24/55 anonim ***** válasza:

vagy ott van a finn modell, hogy aki x évet jár sportlövészeti gyakorlatra, büntetlen előéletű és elmúlt x éves az kaphat. Szóval akinek fontos és komolyan gondolja az törvényesen is hozzájuthat.

Valószínűsítem, hogy bűnözésből annak pl 20 éves korában már elkaptál 1-2 dologért, és biztosan nem jár el rendszeresen évekig gyakorolni se...

2014. márc. 21. 12:57
 25/55 anonim ***** válasza:

nekem az orosz is szimpi, ahol gáz & gumisra kaphatsz (mint itt) és ha X évig nem volt semmi probléma veled, büntetlen vagy stb akkor "upgradelhetsz" élesre.

De szerintem már az is hatalmas előre lépés lenne ha otthon lehetne tartani lakásvédelemre puskát (azt elég nehéz lenne az utcán rejtve hurcolni), az utcára pedig engedélyeznék pluszba a szerelt gumisat.

2014. márc. 21. 13:06
 26/55 A kérdező kommentje:

Na végre jöttek itt még jó válaszok!:D

egyébként ha erröl aláírást gyüjtenénk azzal sem tudnánk elörébb hozni ezt a dolgot? Mert szerintem nagyon sokan támogatnák..

2014. márc. 21. 13:13
 27/55 A kérdező kommentje:

18#

automatákat miért nem tartod annyira megbízhatónak?

2014. márc. 21. 13:32
 28/55 anonim ***** válasza:
Rosszul érzed.
2014. márc. 21. 13:41
 29/55 anonim ***** válasza:
91%

Gázpisztolyon szocializálódtam, gázpisztolyban automata nem való önvédelemre a rossz minőségű patronoknak hála két fajta automata létezik, amelyik már elakadt meg amelyik el fog. Ezzel szemben a revolver ha nem csattan el ráduplázol és már jó is. Önvédelmi helyzetben elég gáz tud lenni ha pont akkor sül be a fegyver.

Éles fegyvereknél persze ez nem így működik, ott jóval megbízhatóbbak, de sajnos ez a gázpisztolyoknál annyira beleette magát az elmémbe, hogy nem tudnék annyira megbízni egy automatában, hogy az életemet tegyem rá. :)

2014. márc. 21. 13:43
 30/55 anonim ***** válasza:

Arról nem beszélve, hogy az automatának három előnye lehet:

1. véknyabb, néha jobban rejthető

2. több töltény fér bele

3. menőbben néz ki

A döntő többség a harmadik miatt vehet automatát, node aki azért vesz fegyvert, hogy menőzzön vele az nem érdemli meg... A több töltény egy jó érv, de önvédelemre tartja az ember jellemzően, oda meg minek 6-7 -nél több? Ha annyi töltény nem elég akkor 12 se lesz elég. A jól rejthetőség meg sok típusnál nem jön elő, a boltokban látni akkora fegyvereket, hogy ötletem nincs azt miként is rejtik, egy kis revolver jobban rejthető.

Naszóval ezért :) (Tudom a fegyver fórumokat idézgetem gyakorlatilag, dehát ez van)

2014. márc. 21. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!