Ùgy érzem ránk férne egy amerikai tipusù fegyvertartás, ha végre lenne ilyen hazánkba, ti milyen fegyvert\fegyvereket vennétek?
Normális válaszokat kérnék:)
Illetve kiváncsi lennék valamilyen atrocitás ért e titeket vagy családtagotokat a mùltban, és az ilyen esetek megelezöséseként vennétek löfegyvert?
(és nem vagyok egy gyilkos rosszindulatù ember mint ahogy sokan hiszik a fegyvertartáspártiakról csupán szerintem ez a mai közbiztonság a béka segge alatt 2-vel van!!
#5-tel értek egyet. Nem adnék fegyvert a lakosság kezébe viszont a magántulajdon védelmét szerintem is fontos lenne megerősíteni.
Azt gondolom, hogy ha valaki más ingatlanába, hívás nélkül, erőszakkal, nyilvánvalóan "önsegélyezési" szándékkal behatol annak igenis fel kellene függeszteni az ÖSSZES jogát a cselekmény idejére. A házigazdának ne kelljen már azon aggódni, hogy hogy védje meg az otthonát úgy, hogy a végén ne ő kerüljön börtönbe. Mert a betörőnek jogai vannak? NEM; NE LEGYENEK JOGAI!!! Vállalja a következményét annak amit tesz!
"Ha lehetne fegyvert tartani, azt nagyon szigorú alkalmassági vizsgával lehetne csak megtenni, és a családban senkinek sem szabadna büntetett előéletűnek lenni. Ezzel ki is húztuk a cigányokat egyébként."
Jó nagy butaságot mondtál. Nem minden cigány büntetett előéletű, de a szövevényes rokoni szálak miatt minden nem büntetett előéletű cigánynak van büntetett előéletű cigány rokona, vagy akár jó ismerőse. ERGO a büntetett cigány gyönyörűen megveteti a lőfegyvert a nem büntetettel, és máris seggbe van rakva a Te nagyon okos gondolatmeneted.
megvetetheti de ahogy azt már említettem egyébként is tudnának venni feketén akár most is...itt szerintem a lényeges az az hogy az idösek mindenképpen védhessék meg magukat persze a fiatalok is stb de mivel másképp nemigen tudnak védekezni így szerintem a fegyvertartás lenne a legjobb alternatíva számukra..
itt láthatò a legjobb nevü:
Mondjuk ez bizony igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!