Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A dohányosok jogait miért nem...

A dohányosok jogait miért nem védik?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak a nemdohányzók jogait védik, azt megszabják hogy hol gyújthatsz rá az adózott cigarettádból.

Pl. a vonatokon miért kellet megszüntetni a dohányzó kocsikat? aki nem dohányzik az ne üljön oda le.

2013. nov. 12. 00:00
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

"Azért miért nem hőzöngsz, hogy miért razziázik a rendőrség a közúton"

Azért hőzöngök csak igazán. Légből kapott állításokat ne írj be mert azzal csak önmagad járatod le.

2013. dec. 1. 06:18
 42/52 anonim ***** válasza:
22%

"Én csak az orvosi ellátásodat tenném fizetőssé!"

Én meg felkötnélek.

2013. dec. 1. 06:19
 43/52 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, az előző válaszom néhány embernek úgy csípte a szemét, minta az orruk alá füstöltem volna. Ez még nem minden.

Bizony a reklám menedzserek hivatalból gyűlölik a cigit. A tv műsorokat megszakító reklámblokkok alatt a dohányosok kimennek rágyújtani, ahelyett, hogy engedelmesen alávetnék magukat az agymosásnak.

Más téma. Biztos hallottatok a nagy szesztilalomról, 1920, és 1933 között. Ez is egy tipikus amerikai hülyeség volt, mint most a dohányzók elleni hadjárat. Ma már csak gúnyos mosollyal emlékeznek rá. Biztos vagyok benne, hogy a történelem megismétli önmagát.

A dohányzás elleni kampány szervezőinek másik burkolt célja, hogy az embereket egymás ellen uszítsa. A hozzászólásokat olvasva ez sikerült is.

Úgy, hogy aki nem dohányzik, vegyen egy mély levegőt, a bagós gyújtson rá, és valamennyien gondoljátok át újra a dolgot!

2013. dec. 1. 12:15
 44/52 anonim válasza:
Mi lesz a következő!? A kenyér? :D :D
2013. dec. 2. 08:48
 45/52 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy miért van kiemelve a kérdés, már többen is vonultattak fel jó érveket azzal kapcsolatban hogy miért nem tekinthető fasizmusnak a dohányzás korlátozása. Annyiban összegezném a dolgot, hogy mindenkinek joga van mindenhez, ami nem korlátozza mások jogait. Csak hogy egy példát említsek, ha te felszállsz a buszra, ahol egy hajléktalan bűzölög, akkor feltételezem hogy zavarni fog az az orrfacsaró vizeletszag. Na én is így vagyok azzal, ha valaki dohányfüsttel átitatott ruhában ül le mellém. Te pedig elvárnád hogy ezt viseljem el a vonaton 2 órán keresztül? Ez igazán nem szép dolog tőled. :)
2013. dec. 8. 08:06
 46/52 anonim ***** válasza:
17%

Tisztelt Qrzy! Ha már említetted a szagokat, hallottam egy nemdohányzó szlogent:

- Ha nem gyújtasz rá, én nem f**gok.

Külön e célra félretettem egy szép, nagy, parafa pezsgős-dugót. Mert a megállapodás korrektségét biztosítani kell. Én akár 8 - 9 órán át is bírom cigi nélkül, mert megszoktam, hogy a munkahelyemen nem gyújtok rá. EHE-EHE!

Talán kitiltanád a tömegközlekedésből a lángos, és halsütőket, állattenyésztőket is?

2013. dec. 8. 13:39
 47/52 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem túl életszerű példa, hogy valaki felszáll a vonatra, leül mellém, majd kimegy kitakarítani egy karámot, megsütni egy halat, majd visszaül mellém. Az meg már ízlés kérdése hogy nekem az istállószag mennyivel kellemesebb az égett dohány szagánál. A parafudógat pedig nyugodtan feldughatod magadnak, kivéve, ha még sosem fordult elő olyan hogy a füst amit ereggettél, facsarta volna valakinek az orrát.
2013. dec. 10. 12:50
 48/52 anonim ***** válasza:
23%
Haggyjad őket kérdező! A média elérte, hogy gyűlöljék a nemdohányzók a dohányosokat!
2013. dec. 20. 18:42
 49/52 anonim ***** válasza:
Bocs Qrzy, de azt nem említettem, hogy neked szánom a parafa kitüntetést!
2013. dec. 21. 01:02
 50/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, sok igazság van abban, amit írsz. Tényleg diszkriminálják a dohányosokat. De miért kell fasisztázni és antiszemitázni? Nem kéne a liberális jogvédők szintjére süllyedni.
2014. jan. 1. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!