A dohányosok jogait miért nem védik?
Mindenhol csak a nemdohányzók jogait védik, azt megszabják hogy hol gyújthatsz rá az adózott cigarettádból.
Pl. a vonatokon miért kellet megszüntetni a dohányzó kocsikat? aki nem dohányzik az ne üljön oda le.
"Azért miért nem hőzöngsz, hogy miért razziázik a rendőrség a közúton"
Azért hőzöngök csak igazán. Légből kapott állításokat ne írj be mert azzal csak önmagad járatod le.
"Én csak az orvosi ellátásodat tenném fizetőssé!"
Én meg felkötnélek.
Úgy tűnik, az előző válaszom néhány embernek úgy csípte a szemét, minta az orruk alá füstöltem volna. Ez még nem minden.
Bizony a reklám menedzserek hivatalból gyűlölik a cigit. A tv műsorokat megszakító reklámblokkok alatt a dohányosok kimennek rágyújtani, ahelyett, hogy engedelmesen alávetnék magukat az agymosásnak.
Más téma. Biztos hallottatok a nagy szesztilalomról, 1920, és 1933 között. Ez is egy tipikus amerikai hülyeség volt, mint most a dohányzók elleni hadjárat. Ma már csak gúnyos mosollyal emlékeznek rá. Biztos vagyok benne, hogy a történelem megismétli önmagát.
A dohányzás elleni kampány szervezőinek másik burkolt célja, hogy az embereket egymás ellen uszítsa. A hozzászólásokat olvasva ez sikerült is.
Úgy, hogy aki nem dohányzik, vegyen egy mély levegőt, a bagós gyújtson rá, és valamennyien gondoljátok át újra a dolgot!
Tisztelt Qrzy! Ha már említetted a szagokat, hallottam egy nemdohányzó szlogent:
- Ha nem gyújtasz rá, én nem f**gok.
Külön e célra félretettem egy szép, nagy, parafa pezsgős-dugót. Mert a megállapodás korrektségét biztosítani kell. Én akár 8 - 9 órán át is bírom cigi nélkül, mert megszoktam, hogy a munkahelyemen nem gyújtok rá. EHE-EHE!
Talán kitiltanád a tömegközlekedésből a lángos, és halsütőket, állattenyésztőket is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!